duminică, 26 iulie 2015

Allview A5 Quad Plus, cel mai ieftin smartphone cu Android 5.1

Allview lansează astăzi smartphone-ul A5 Quad Plus. Cu un display de 4.5” IPS OGS, A5 Quad Plus este cel mai accesibil smartphone Dual SIM din portofoliul Allview, cu conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta rulează cel mai recent sistem de operare, Android 5.1, Lollipop şi este disponibil în două variante de culoare: alb şi negru.

„Datorită succesului de care s-a bucurat A5 Quad, un telefon vândut în peste 120.000 de unităţi, lansăm astăzi A5 Quad Plus, un telefon la fel de accesibil care aduce în plus internet de mare viteză 4G şi cel mai recent sistem de operare, Android™ 5.1, Lollipop. Smartphone-ul menţine design-ul tineresc şi minimalist al gamei Young”,  a declarat Lucian Peticila, Director General Allview.    

            Noul smartphone A5 Quad Plus are integrat un procesor Cortex A53 Quad Core şi soluţia grafică Mali T720, pentru un plus de performanţă. Smartphone-ul are 1 GB memorie RAM şi 8 GB memorie Flash, ce poate fi extinsă adăugând un card microSD de până la 32 GB.

            Telefonul dispune de două camere foto de 2 MP, respectiv 5 MP BSI (Back-illuminated sensor) cu Autofocus şi un număr impresionant de funcţii: Gesture shot, Face beauty, Panorama, HDR sau Mulţi Angle.

Display-ul IPS de 4,5” oferă un unghi larg de vizualizare, de până la 176°, redând culori naturale. Pentru o grosime redusă a display-ului, touchscreen-ul a fost construit cu ajutorul tehnologiei OGS.

          A5 Quad Plus este disponibil începând de astăzi pe baza de precomandă la preţul de 499 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu