vineri, 20 februarie 2015

E2 JUMP – smartphone cu design tineresc, rezistent la apă

Allview lansează astăzi E2 JUMP, smartphone cu standard IPX5 ce oferă protecţie împotriva apei. Smartphone-ul dual-SIM cu display IPS de 4,5” are 2 difuzoare frontale cu audiţie stereo, ce redau sunetul clar şi puternic.

E2 JUMP are un design urban ce va scoate mereu în evidenţă deţinătorul acestuia, prin contrastul culorilor VerdePlinDeViata şi negru. Ce îl recomandă pentru tinerii dinamici este rezistenţă la ploaie, stropi de apă şi zăpadă, fiind bine capsulat, făcându-l telefonul ideal pentru momentele pline de adrenalină.

Smartphone-ul are un display IPS de 4,5” ce oferă un unghi larg de vizualizare şi imagini în culori naturale. Tehnologia Full Lamination utilizată la construcţia ecranului elimina spaţiile dintre LCD şi sticlă, asigurând imagini clare şi luminoase şi un consum redus de energie. Sunetul este redat stereo de către cele două difuzoare frontale.

Device-ul rulează sistemul de operare Android 4.4, KitKat şi este susţinut de un procesor Quad Core cu frecvenţa de 1,3 GHz şi 1GB memorie RAM. Memoria Flash de 8GB  poate fi completată de un card microSD de până la 32 GB pentru un spaţiu de stocare suficient.

Pentru imortalizarea momentelor importante, telefonul pune la dispoziţia utilizatorilor două camere foto, camera principala având 5MP cu Autofocus. Mai mult, telefonul dispune de multe alte funcţii cum ar fi Gesture Shot, Face Beauty pentru portrete reuşite, HDR pentru o expunere corectă a fotografiei, Eraser pentru ştergerea elementelor în mişcare şi filmare în format FullHD. Bateria de 2000 mAh oferă autonomie de până la 8 ore în convorbire şi până la 8 zile în stand-by.

Smartphone-ul E2 JUMP este disponibil începând de astăzi pe baza de precomandă la preţul de 599 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu