miercuri, 14 ianuarie 2015

Internet 4G rapid cu Allview V1 Viper i 4G

Allview, brandul de smartphone-uri şi tablete prezent pe piaţă din Europa, îşi extinde portofoliul de device-uri 4G prin lansarea smartphone-ului Dual SIM V1 Viper i 4G.

Device-ul este cel mai accesibil smartphone Dual SIM de pe piaţă din România, ce oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri. Acesta se remarcă prin procesorul în 4 nuclee, memoria RAM de 1 GB, display-ul IPS de 4,7” şi camerele cu rezoluţii de 5MP şi 2MP.

Allview V1 Viper i 4G are un display de 4,7” cu rezoluţie 854x480 pixeli, protejat de o sticlă rezistenţă la zgârieturi. Cu un sistem de operare Android 4.4.2, KitKat şi cu un procesor Quad Core ce măreşte viteză de procesare, device-ul va face faţă oricăror situaţii.  Memoria RAM este de 1 GB, iar cea Flash de 8 GB poate fi extinsă prin ataşarea unui card microSD de până la 32GB, astfel încât toate documentele necesare şi fişierele audio să poată fi stocate pe telefon.

Pentru imortalizarea în fotografii a momentelor speciale, telefonul pune la dispoziţia utilizatorilor două camere foto de 5MP, respectiv 2MP. Camera principala cu Autofocus şi LED Flash înregistrează clipuri video la rezoluţie Full HD şi dispune de numeroase funcţii utile şi interesante precum smile shot, gesture shot, face detection, beauty face, eraser, panoramic şi HDR.

Experienţă momentelor de divertisment este întregită de funcţia Wi-Fi display care, împreună cu un dongle Smart2View, permite vizualizarea pe televizor a conţinutului smartphone-ului. V1 Viper i 4G dispune şi de sistem DTS (Digital True Surround) şi Wi-Fi Direct pentru transfer de date rapid.

Smartphone-ul V1 Viper i 4G este disponibil începând de astăzi pe baza de precomandă la preţul de 649 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu