luni, 30 iunie 2014

Ceasuri inteligente de la LG şi Samsung, de la 199 dolari

La conferinţa developerilor Google I/O din acest an au fost prezentate oficial atât ceasul inteligent LG G cât şi cel de la Samsung, numit Gear Live. Astfel, ceasurile inteligente (smartwatch) au devenit o realitate 100%, mai ales că acestea pot fi deja comandate din magazinul online Google Play.

Abonaţii Vodafone pot vorbi în roaming la tarife şi mai avantajoase

Începând cu 1 iulie, Vodafone România reduce tarifele standard de roaming, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene. În plus, special pentru clienţii Vodafone care vor fi în roaming în Europa, Vodafone face opţiunea “Roaming pe zi” şi mai accesibilă şi reduce tarifele zilnice cu 50%.

vineri, 27 iunie 2014

Android L, următoarea versiune a sistemului de operare Google

Google a prezentat la I/O 2014 un preview al noii versiuni a sistemului de operare Android, ce va ajunge pe piaţă în toamnă. Noul Android L (Lolipop?) vine cu numeroase îmbunătăţiri şi proiecte noi, menite să crească performanţele dispozitivelor mobile precum şi durata de viaţă a bateriilor.

marți, 24 iunie 2014

Revoluţia Preţurilor la eMAG, 3 zile de preţuri incredibile

După ce a lansat pe piaţa locală conceptul “Black Friday”, eMAG, cel mai mare retailer online din România pregăteşte acum “Revoluţia Preţurilor”.

Allview Impera I şi Impera S, două telefoane ieftine cu WP 8.1

Allview lansează primele două telefoane inteligente cu sistemul de operare Windows Phone 8.1. Având configuraţii medii, cele două telefoane Allview Impera I şi Impera S vin să concureze puternic terminalele cu Android din aceeaşi gamă de preţ.

Allview Impera i8, tabletă cu Windows 8.1 la doar 850 lei

Allview a lansat prima sa tabletă cu Windows 8.1, specificaţii decente şi un preţ foarte competitiv pe o piaţă dominată de dispozitive cu Android.

Nokia X2, un nou smartphone ieftin cu Android

Nokia a lansat noul X2, un terminat evoluţionar faţă de originalul Nokia X. Noul smartphone vine cu specificaţii mai bune, inclusiv un ecran mai mare, de tip ClearBlack, totul la un preţ de sub 100 euro.

luni, 23 iunie 2014

Vodafone şi-a extins reţeaua 4G în 19 oraşe mari din România

Vodafone adaugă Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Tîrgu Mureş în aria de acoperire 4G, alături de oraşele deja existente: Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara şi Bucureşti.

vineri, 20 iunie 2014

Vodafone oferă internet 4G la toate abonamentele RED

Vodafone lansează o nouă promoţie pentru clienţi, oferind un nou abonament – RED 19, servicii 4G incluse în toate pachetele RED, telefoane la preţuri avantajoase ce pornesc de la 1 Euro şi acces gratuit în aplicaţii mobile. În plus, Vodafone simplifică întreg portofoliul de abonamente şi reduce numărul opţiunilor.

joi, 19 iunie 2014

RCS RDS dublează GRATUIT viteza la internet

Începând din această lună, RCS & RDS dublează vitezele la abonamentele de Internet Digi Net Fiberlink 50 şi Digi Net Fiberlink 100 pentru clienţii existenţi, gratuit, cu condiţia prelungirii contractelor cu 12 luni.

miercuri, 18 iunie 2014

Allview Viva H7 life şi Viva H7 S, tablete cu trafic de internet inclus

Allview lansează oficial două noi tablete, Allview Viva H7 life şi Viva H7 S, în ton cu cele mai recente cerinţe tehnologice, menite să întregească binecunoscută gama Viva. Noutatea o reprezintă serviciul de trafic de date inclus de 5 GB pe luna timp de un an, fără costuri suplimentare.

sâmbătă, 14 iunie 2014

Samsung Galaxy Tab S, două noi tablete de top

Samsung a anunţat oficial tabletele Galaxy Tab S 10.5 şi Galaxy Tab S 8.4, cu ecrane de 10,5 inch, respectiv 8,4 inch, ambele cu rezoluţie 2560x1600 px.

vineri, 13 iunie 2014

"Vodafone la mondiale", o nouă aplicaţie dedicată pasionaţilor de fotbal

Special pentru Cupa Mondială 2014 din Brazilia, Vodafone România lansează o nouă aplicaţie pentru telefoane şi tablete, dedicată iubitorilor fotbalului: Vodafone la Mondiale.

miercuri, 11 iunie 2014

Samsung Galaxy S3 lansat cu Android 4.4 KitKat

Samsung Galaxy S3 n-a murit! Compania a lansat o nouă versiune – Galaxy S3 Neo (I9302I) cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat – totul la un preţ foarte competitiv!

marți, 10 iunie 2014

Internet 4G pe întreg litoralul, de la Orange

Din această vară, clienţii Orange care se află la Mare pot folosi internet la viteze 4G. Reţeaua de mare  viteză 4G a fost extinsă în toate staţiunile de pe lotoralul românesc, din Năvodari până în Vama Veche, cu o acoperire de 100%.

vineri, 6 iunie 2014

Google a lansat Android 4.4.3 KitKat

Google a început updatarea telefoanelor şi tabletelor Nexus şi Google Play Edition, inclusiv terminalele Motorola, la versiunea Android 4.4.3 KitKat.

miercuri, 4 iunie 2014

Sony Xperia T3, cel mai subţire smartphone din gama sa

Sony a dezvăluit cel mai subţire telefon de 5,3 inch, Xperia T3. Acesta măsoară 7 mm grosime şi chiar dacă nu este cel mai subţire telefon din lume, este totuşi impresionant pentru clasa sa. Sony Xperia T3 are multe asemănări cu Xperia T2 Ultra, dar este mai compact.

marți, 3 iunie 2014

Apple a prezentat iOS 8, disponibil pe iPhone şi iPad din toamnă

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc aseară, Apple a prezentat noua versiune a sistemului de operare iOS pentru dispozitive mobile, telefoane iPhone şi tablete iPad. iOS 8 este disponibil acum în versiune beta, dar din toamnă va putea fi folosit de toţi posesorii de terminale Apple.

luni, 2 iunie 2014

Samsung renunţă la Android - noul Samsung Z are Tizen OS

Samsung a anunţat primul smartphone cu Tizen OS, noul său sistem de operare la care lucrează de  mai mulţi ani, şi cu care vrea să fie o alternativă viabilă la Android. Samsung Z este un smartphone premium, ce promite multe.

RCS-RDS: noi telefoane cu plata în rate fără dobândă

RCS RDS vine cu o nouă ofertă de telefoane mobile, ce pot fi achiziţionate în rate, disponibilă atât pentru abonaţii existenţi cât şi pentru clienţii noi.