luni, 26 mai 2014

Surface Pro 3, tableta care anunţă sfârşitul erei laptopurilor

După mai mulţi ani în care nu prea a reuşit să facă nimic de succes pe piaţa hardware, Microsoft este acum privită cu alţi ochi de investitori şi critici.

vineri, 23 mai 2014

Allview X2 Soul, cel mai subţire smartphone din lume este disponibil şi în România

Allview lansează astăzi noul sau vârf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificaţii de top şi în acelaşi timp un accesoriu stilat şi modern. Grosimea de numai 5,55 mm îl plasează în fruntea clasamentului celor mai subţiri telefoane din lume.

Vodafone Smart Tab 4, tabletă de 8 inch cu plata în rate

Vodafone extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model – Vodafone Smart Tab 4 8”. Noua tableta Vodafone Smart Tab 4 8“ este disponibila, pentru clientii noi si existenti, in sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone.

marți, 20 mai 2014

Noua serie de tablete Galaxy Tab4, disponibilă în România

Samsung anunță disponibilitatea pe plan local a celei mai noi game de tablete Galaxy, seria Tab4. Produsele sunt disponibile în rețelele partenerilor începând cu această săptămână.

luni, 19 mai 2014

Motorola Moto E, un smartphone ieftin cu Android 4.4 KitKat

În cadrul unui eveniment dedicate în Londra şi Delhi, Motorola a dezvăluit official noul său telefon de buget – Moto E. Smartphone-ul cu cel mai nou sistem de operare Android va costa doar 110 Euro.

vineri, 16 mai 2014

Ofertă la plata online a facturii Orange cu cardurile MasterCard și Maestro

Începând de săptamâna aceasta, clienţii Orange care achită factura online cu cardul MasterCard sau Maestro primesc un discount de 5% din valoarea achitată*.

Vodafone, reţeaua de telefonie mobilă cea mai de încredere pentru români

Vodafone România este reţeaua de telefonie mobilă în care românii au cea mai mare încredere, potrivit sondajului Trusted Brands, desfăşurat anul acesta de publicaţia Reader’s Digest.

HTC One mini 2 vine cu cameră de 13 MP

HTC a dezvăluit oficial versiunea mini a noului One (M8), numită simplu HTC One mini 2. Succesorul lui One mini a crescut uşor în dimensiuni şi a preluat designul fratelui mai mare.

miercuri, 14 mai 2014

Orange lansează 4G Roaming

De astăzi, Orange România le oferă clienţilor care călătoresc în străinătate acces la reţelele 4G din alte ţări. Serviciul 4G Roaming este disponibil de acum în reţelele Orange din Moldova, Polonia şi Spania şi urmează să fie extins pe parcursul anului.

marți, 13 mai 2014

Allview lansează E2 Living, un Dual-SIM cu Android la preţ mic

Allview lansează astăzi smartphone-ul dual SIM E2 Living. Noul device se remarcă printr-un design elegant şi slim, cele două difuzoare aflându-se în partea frontală a telefonului, are un display IPS OGS de 4 inch şi un procesor Dual Core de 1,3 Ghz. Smartphone-ul este dotat cu două camere foto, oferă conectivitate 3G HSPA+ şi GPS cu suport Sygic.

marți, 6 mai 2014

Allview Viper i, smartphone dual-sim de 4,7 inch, quad-core, la 799 lei

Allview a lansat astazi smartphone-ul dual SIM Viper i. Noul device este cel mai accesibil smartphone din gama Viper, pastrandin acelasi timp caracteristicile performante care au consacrat acest sortiment.