miercuri, 30 aprilie 2014

Telefoane şi tablete Evolio cu plata în rate

Clienţii Evolio pot achiziţiona produsele companiei, produse IT&C sau accesorii, cu plata în maxim 6 rate, cu dobânda 0%.

marți, 29 aprilie 2014

Samsung a lansat Galaxy K zoom camera phone

Samsung a anunţat oficial noul camera phone Galaxy K zoom, succesorul lui Galaxy S4 zoom, lansat anul trecut. La fel ca predecesorul său, noul Galaxy K zoom combină un smartphone obişnuit cu o cameră de tip point-and-shoot, cu zoom de 10x.

luni, 28 aprilie 2014

Samsung Galaxy S5 mini va fi rezistent la apă şi praf

Samsung va lansa curând versiunea mini a vârfului său de gamă, Galaxy S5, aşa cum a făscut şi cu generaţia anterioară, Galaxy S4, anul trecut. Viitorul Galaxy S5 mini va avea certificat IP67, a confirmat oficial Samsung.

Evolio lansează noul smartphone ONYX

Evolio prezintă noul smartphone ONYX, cu ecran OLED de 4 inch, cameră foto de 5 Mpx și procesor Dual-Core la 1,3 GHz.

Samsung Galaxy Core 2 se lansează curând

Specificaţiile noului smartphone Samsung Galaxy Core 2 au ajuns pe internet înaintea debutului oficial. Noul telefon cu nume de cod SM-G355H vine cu ecran de 4,5 inch şi  procesor quad-core.

Convorbiri nelimitate pe mobil de la 5 euro pe lună

Abonamentul de telefonie mobilă Digi Mobil Optim Nelimitat, cu minute nelimitate către orice reţea naţională de telefonie fixă şi mobilă şi către reţele internaţionale, este disponibil de la doar 5 euro/luna cu TVA inclus.

joi, 17 aprilie 2014

Oferta Vodafone de Paşti 2014: trafic dublu de date şi internet nelimitat

De Paşte, Vodafone România anunţă lansarea unei noi promoţii care oferă o varietate de beneficii abonaţilor noi şi celor care îşi reînnoiesc contractele. Toate abonamentele de voce din portofoliul Vodafone includ acum trafic dublu de date, pe toată perioada contractuală. În plus, clienţii abonamentelor Smart şi RED beneficiază gratuit de Internet nelimitat.

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life primesc Android 4.4 KitKat

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life beneficiază, începând de astăzi, de o nouă versiune software. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 KitKat, ce creşte performanţă şi viteza în  procesare.

marți, 15 aprilie 2014

Samsung Galaxy S5, disponibil la cele mai mici preţuri la COSMOTE

Noul Samsung Galaxy S5 este disponibil la Cosmote la preţuri foarte avantajoase. Smartphone-ul, rezistent la apă şi la praf, cu design inovativ şi modern, aduce funcţii de fitness, o cameră foto de înaltă calitate, fiind perfect pentru clienţii activi.

luni, 14 aprilie 2014

Oferta Cosmote pentru Paște

Cosmote vine cu o nouă ofertă promoţională pentru portofoliul de abonamente Free, cu mai multe minute naţionale/internaţionale şi trafic de date inclus, alături de preţuri speciale şi reduceri.

HTC One (M8) disponibil oficial în România, costă 3.000 de lei

HTC One (M8), urmaşul celui mai apreciat smartphone al producătorului taiwanez din 2013, a ajuns în România, la un preţ de listă de aproape 700 de euro, fără abonament.

vineri, 11 aprilie 2014

Digi Storage, serviciu de stocare în cloud de la RCS & RDS

RCS RDS a anunţat astăzi lansarea serviciului de stocare a datelor în cloud, Digi Storage, dedicat clienţilor săi, persoane fizice. Cât costă şi ce avantaje are îţi prezentăm în continuare.

joi, 10 aprilie 2014

Allview lansează tableta Viva H10 cu 3G integrat

Allview lansează astăzi tabletă Viva H10. Noul device se remarcă printr-un display-ul generos IPS HD de 10,1 inch, procesor Quad Core la 1,2 GHz şi conexiune 3G HSPA+.

miercuri, 9 aprilie 2014

Tabletă Allview Viva Q8 primeşte update la Android 4.4 KitKat

Allview oferă posesorilor de tablete Viva Q8 o nouă versiune de software pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea la sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.

marți, 8 aprilie 2014

Samsung Galaxy ACE Style, smartphone cu dotări modeste dar cu Android 4.4 KitKat

Samsung a anunţat un nou telefon de clasă medie, ce ţinteşte clienţii tineri. Numit Galaxy Ace Style, noul smartphone are un „design unic şi plăcut, cu o cameră bună şi facilităţi avansate pentru performanţe superioare”. Partea cea mai bună este sistemul de operare: Android 4.4 KitKat.

luni, 7 aprilie 2014

Tabletele Vonino cu 3G - gratis la Orange

Noile tablete intrate în portofoliul Orange, cu sistemul de operare Google Android, ce ating viteze 3G+, sunt produse fiabile și care se caracterizează printr-o calitate ridicată a finisajelor. Împreună cu abonamentele Orange, tabletele Vonino sunt gratis.

vineri, 4 aprilie 2014

Nokia Lumia 930, vârful gamei WP 8.1

Nokia a prezentat oficial noul vârf al gamei sale de smartphone-uri - Lumia 930. Cunoscut în SUA sub numele Lumia Icon, noul Nokia Lumia 930 se remarcă printr-un ecran de 5 inch Full HD şi o cameră 20 MP PureView.

Nokia Lumia 630 şi Lumia 635, lansate oficial cu WP 8.1

Nokia a lansat noile terminale de buget Lumia 630, alături de versiunea cu 4G LTE, Lumia 635. Cele două smartphone-uri vine cu noul sistem de operarea Windows Phone 8.1, combină un aspect colorat şi un preţ foarte redus. Lumia 630 poate fi comandat şi dual-sim - o premieră pe platforma Microsoft.

joi, 3 aprilie 2014

Microsoft a lansat oficial Windows Phone 8.1

În cadrul unei conferinţe de presă, Microsoft a dezvăluit cea mai nouă versiune a sistemului de operare Windows pentru dispozitive mobile, numit Windows Phone 8.1. Noua versiune aduce multe îmbunătăţiri dar şi facilităţi în plus, ce vor face viaţa mai uşoară utilizatorilor.

miercuri, 2 aprilie 2014

Promoţiile Orange de Paşte - tu alegi ce-ţi aduce Iepuraşul

Începând de astăzi, în magazinul online Orange se dă start campaniei ”tu alegi ce-ţi aduce Iepuraşul”, în cadrul căreia clienţii vor avea posibilitatea de a decide, prin vot, care va fi produsul ce va beneficia de ofertă specială, în ziua următoare.

Allview P7 Xtreme, smartphone octo-core şi cameră rotativă de 13 MP

Allview lansează smartphone-ul P7 Xtreme. Noul device dual SIM aduce în premieră pentru Allview un procesor cu opt nuclee tactat la 1,7 Ghz şi o camera foto rotativă de 13 MP.