luni, 31 martie 2014

Evolio X6, primul telefon octa-core din România

Evolio lansează super-smartphone-ul X6, primul telefon cu procesor Octa-Core de pe piaţă românească. X6 este un smartphone de top, cu 2 GB RAM şi 16 GB Flash, ecran Full HD de 5,5” şi baterie de mare capacitate.

joi, 27 martie 2014

Allview lansează A4 You şi A5 Smiley, două noi smartphone-uri dual core

Allview lansează astăzi două noi smartphone-uri Dual Core. Ambele device-uri rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, sunt dotate cu două camere foto, oferă conectivitate 3G şi vin la pachet cu seturi de capace colorate

miercuri, 26 martie 2014

HTC One (M8) vine pe piaţă în 2014 cu cameră duală, ecran de 5 inch

HTC One (M8) a fost dezvăluit oficial, cu o carcasă 90% din metal, faţă de 70% la predecesorul său, oferindu-i un aspect mai bun. Noul HTC One are un ecran ceva mai mare, de 5 inch, faţă de 4,7 inch la modelul precedent, cu aceeaşi rezoluţie de 1080p. Marginile laterale au fost micşorate iar butoanele capacitive au fost înlocuite de butoane pe ecran, ca la majoritatea smartphone-urilor moderne.

marți, 25 martie 2014

Premieră: Orange lansează tehnologia Passpoint

Începând de astăzi, clienţii se pot conecta la hot spot-urile Orange prin tehnologia Passpoint, introdusă în premieră pe piaţa din România.

luni, 24 martie 2014

De Paște, Orange oferă bonus minute internaționale pe mobil

Pentru ca se apropie sărbătorile de Paște Orange oferă tuturor clienților săi PrePay posibilitatea de a fi în contact cu cei dragi, prin minute bonus pe mobil către țara preferată din Uniunea Europeană.

joi, 20 martie 2014

Televizoare şi tablete la preţ redus că să nu pleci de la RCS-RDS

RCS&RDS a decis să ofere clienţilor tablete şi televizoare LED dacă rămân şi îşi prelungesc abonamentul la serviciile companiei. Tabletele şi televizoarele LED au preţuri reduse prin rate subvenţionate.

miercuri, 19 martie 2014

Oppo Find 7 a fost lansat oficial cu display QHD şi cameră de 50 MP

Oppo a lansat noul vârf de gamă, Find 7, în cadrul unui eveniment dedicat. Oppo Find 7 este primul smartphone cu ecran de 5,5 inch şi rezoluţie QHD (2560x1440px), de unde o densitate uluitoare de 538 ppi.

Google anunţă Android Wear

Google a lansat Android Wear, o versiune specială de Android, pentru dispozitivele „purtabile”. Evident, primul grup de Android Wear îl reprezintă ceasurile inteligente (smartwatch), dar noul OS va putea fi instalat şi pe alte gadgeturi, curând.

Orange Antivirus aduce noi funcții și devine disponibilă pentru clienții PrePay

Începând de astăzi, aplicația Orange Antivirus powered by Bitdefender devine accesibilă și clienților PrePay care folosesc smartphone-uri cu sistem de operare Android. Ea poate fi activată ușor, la fel ca în cazul abonaților, prin SMS la numărul 321 cu textul Antivirus, apelând *100# sau direct din Contul meu Orange și costă 0.81 euro credit.

luni, 17 martie 2014

LG F70 aduce împreună expertiza tehnologiei LTE şi caracteristicile UX premium

Intenţionând să consolideze amprenta pe care o are pe pieţele 4G, LG Electronics lansează cel mai nou dispozitiv – LG F70 – care a fost prezentat pentru prima dată la Mobile World Congress 2014 (MWC) în Barcelona în această săptămână. Dispunând de cele mai  recente sisteme de operare Android KitKat şi un procesor Quad-Core, F70 este de aşteptat să răspundă la cerinţele a milioane de consumatori de smartphone-uri LTE din întreaga lume.

miercuri, 5 martie 2014

Abonamentele pentru companii Vodafone Business Profiles primesc beneficii noi

Vodafone îmbogăţeşte portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles, incluzând serviciile 4G în toate pachetele RED şi adăugând noi beneficii pentru celelalte tipuri de planuri tarifare.