joi, 27 februarie 2014

Vodafone extinde reţeaua de magazine în franciză la nivel naţional


Vodafone anunţă extinderea reţelei de magazine în sistem de franciză la nivel naţional. Românii cu iniţiativa din toată ţară care vor să pornească o afacere se pot alătură acestui model de business, aplicând online.

marți, 25 februarie 2014

MWC 2014: Samsung lansează noul Galaxy S5, cu multiple îmbunătăţiri şi noutăţi

Unul dintre telefoanele cele mai aşteptate la ediţia din acest an a MWC a fost Samsung Galaxy S5. Vârful gamei producătorului coreean se prezintă cu un design îmbunătăţit dar şi cu multiple noutăţi şi facilităţi, atât pe partea de funcţionalitate cât şi pe cea de securitate.

MWC 2014: Nokia anunţă 3 telefoane cu Android: Nokia X, Nokia X+ şi Nokia XL

Aşa cum se zvonea, Nokia a prezentat la Mobile World Congress, din Barcelona, trei telefoane cu Android, mai ieftine: Nokia X, Nokia X+ şi Nokia XL. Vezi ce dotări au şi cât vor costa!

MWC 2014: Allview lansează Viper S, noul flagship al gamei Dual-SIM

Allview a prezentat astăzi în cadrul celui mai important eveniment european dedicat tehnologiei mobile, Mobile World Congress Barcelona 2014, noul telefon inteligent Viper S, vârful gamei smartphone Dual-SIM.

miercuri, 19 februarie 2014

LG G2 mini are ecran de 4,7 inch şi dotări medii

Noul smartphone LG G2 mini va debuta în premieră la MWC 2014, dar divizia din Olanda a fost nerăbdătoare şi a publicat astăzi detaliile de această versiune „mai mică” a vârfului de gamă.

Vodafone lansează serviciul de relaţii cu clienţii prin chat mobil

În premieră pe piaţă românească de telecomunicaţii, Vodafone aduce serviciul de relaţii cu clienţii mai aproape de utilizatori, prin intermediul chat-ului mobil.

marți, 18 februarie 2014

Vodafone oferă trafic de date gratuit la Cartelă

Vodafone lansează astăzi promoţia “Vorbeşti, net primeşti”, prin care toţi utilizatorii Cartelei Vodafone, noi şi existenţi, acumulează trafic de date gratuit pentru toate apelurile efectuate şi primite, indiferent de reţea. Traficul de date va fi acordat de două ori pe luna, în limita a 5GB lunar. Fiecare convorbire primită sau efectuată aduce clienţilor Cartelei Vodafone 1MB de trafic de date.

Allview X1 Xtreme, smartphone de vârf cu Snapdragon 800

Allview X1 Xtreme aduce în premieră pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, camera principala de 16 MP şi camera frontală de 8MP.

joi, 13 februarie 2014

miercuri, 12 februarie 2014

Nikon D3300 se lansează în România cu premii

eMAG anunţă lansarea noului model DSLR Nikon D3300 la showroom-ul din Crângaşi. Dacă te duci, sâmbătă 15 februarie 2014 începând cu ora 12.00, iei parte la un eveniment cu totul special pentru lansarea Nikon D3300 şi poţi câştiga premiile puse la bătaie.

marți, 11 februarie 2014

Nokia X, primul telefon cu Android

Nokia va lansa în această lună primul său smartphone cu Android, conform unui articol din Wall Street Journal. Cunoscut sub numele de cod Nokia Normandy, telefonul low-cost va fi prezentat la Barcelona, în timpul MWC 2014.

Valentine’s Day îţi aduce reduceri la Evolio

Valentine’s day este prilejul perfect de a-i arată jumătăţii tale cât îl sau o preţuieşti. Evolio îţi vine în ajutor în acest sens, cu o oferta specială în perioada 11-16 februarie.

miercuri, 5 februarie 2014

Samsung Galaxy S5, zvonurile sună promiţător

Zvonurile despre specificaţiile noului smartphone Samsung Galaxy S5 încep timid să-şi facă apariţia, având în vedere că vârful gamei producătorului este aşteptat să-şi facă debutul curând la Mobile World Congress (MWC).

luni, 3 februarie 2014

Vodafone introduce noi abonamente şi beneficii

Vodafone lansează astăzi o nouă promoţie specială pentru abonaţii săi, care aduce un nou tip de abonament în familia Smart, beneficii suplimentare pentru pachetele RED, precum şi tablete la preţuri avantajoase.