miercuri, 18 decembrie 2013

Allview P5 Quad primeşte Android 4.2 Jelly Bean

Allview oferă posesorilor de smartphone-uri P5 Quad o nouă versiune de soft pentru device-urile lor. Astfel, se face trecerea de la 4.1 la versiunea 4.2. a sistemului de operare Android Jelly Bean. Update-ul este recomandat pentru creşterea performanţei şi vitezei de procesare. În plus, acesta aduce o serie de noi funcţii şi aplicaţii ingenioase şi utile.

Evolio Smart TV Box, divertisment personalizat pentru acasă

Evolio şi Seenow lansează astăzi Evolio Smart TV Box, mini PC-ul cu ajutorul căruia toate televizoarele devin inteligente.

luni, 16 decembrie 2013

Allview P5 Symbol, primul smartphone cu touch pen din portofoliu

Allview a lansat smartphone-ul dual sim P5 Symbol, primul device din gamă dotat cu stilou digital. Noul smartphone este echipat cu un procesor Dual Core de 1,2GHz, are un display capacitiv LCD de 4,63’’, două camere foto, conectivitate HDSPA+ cu viteză de download de până la 21 Mbps şi rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

Digi Online, platforma online de divertisment a RCS&RDS

RCS & RDS lansează platforma online de televiziune Digi Online, că aplicaţie disponibilă pentru smartphone şi tabletă.

vineri, 13 decembrie 2013

EVOLIO X7, tableta românească de 7 inch cu cea mai înaltă rezoluție

Evolio lansează X7, tableta de 7” cu cel mai bun ecran în comparație cu produse similare ale brand-urilor românești, bazat pe tehnologia IPS Super HD, având o rezoluție de 1280x800 și o densitate de 216 ppi. X7 are procesor Quad-Core la 1,4 GHz și are preinstalat soft-ul de securitate Norton Mobile Security.

joi, 12 decembrie 2013

Asus Padfone Mini, dual-sim cu tabletă de 7 inch

Dacă Asus Padfone Infiniti 2 era prea mare pentru tine, ai acum o variantă mai bună. Asus a dezvăluit noul hibrid telefon/tabletă Padfone Mini.

marți, 10 decembrie 2013

Vodafone şi Sensiblu lansează o nouă campanie promoţională

Vodafone, în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu, lansează o campanie promoţională, valabilă până în data de 15 ianuarie 2014, ce aduce beneficii substanţiale clienţilor celor două companii.

marți, 3 decembrie 2013

Oferte speciale în magazinele Vodafone

Magazinul Vodafone din Băneasa Shopping City are acum o nouă identitate vizuală. Între 4 şi 7 decembrie, în toată magazinele Vodafone vor fi “Sales Days”, cu reduceri de până la 100% la smartphone-uri de top. Vodafone anunţă lansarea Programului de Franciză pentru magazinele sale.