joi, 28 noiembrie 2013

"Black Friday" la Vodafone - preţuri speciale şi bonusuri atractive

De joi, 28 noiembrie, până duminică, 1 decembrie, “Black Friday” vine la Vodafone cu smartphone-uri la preţuri speciale, de la doar 0 Euro, şi bonusuri atractive, în toată reţeaua magazinelor, precum şi online.

Allview a lansat X1 Soul mini, cu baterie de 3.000 mAh

Allview lansează astăzi smartphone-ul single SIM X1 Soul mini. Este vorba de o varianta mai compactă a celui mai performant smartphone Allview.

marți, 26 noiembrie 2013

QuickMobile a pregătit oferte uimitoare de "adevăratul" Black Friday

QuickMobile a pregătit o nouă campanie de promoţii senzaţionale în 29 noiembrie, atunci când se sărbătoreşte adevăratul Black Friday. La ora 9.00, se vor da startul reducerilor, aşa că rămâi conectat!

vineri, 22 noiembrie 2013

Black Friday Okazii.ro va avea loc pe 29 noiembrie 2013

În Black Friday Okazii.ro vor fi incluse peste 130.000 de produse, cu reduceri de până la 80%

La Orange Black Friday este toată săptămâna

Orange dă startul campaniei “Black Friday toată săptămâna” care va fi exclusiv în magazinul online şi va aduce sute de modele de produse cu reduceri de până la 100% în perioada 22 noiembrie – 1 decembrie.

Black Friday 2013: MarketOnline îţi plăteşte de 2 ori diferenţa dacă găseşti în altă parte mai ieftin!

De BlackFriday MarketOnline.ro oferă clienţilor săi GARANŢIA CELUI MAI MIC PREŢ.

Black Friday 2013: Allview are 10 zile de reduceri

Accesorii gratuite pentru device-urile achiziționate în perioada 22 noiembrie-1 decembrie . Vineri, 22 noiembrie, Allview dă startul promoţiei “Accesorii gratuite” cu ocazia Black Friday.

miercuri, 20 noiembrie 2013

Elevii de liceu au acum acces gratuit la cărţile din Biblioteca Digitală Vodafone

30.000 de elevi din 200 de licee din toată ţara au acum acces gratuit la cărţile din Biblioteca Digitală Vodafone. Elevii pasionaţi de lectură pot descărca unul dintre cele 100 de titluri de carte disponibile, direct pe telefonul mobil sau pe tabletă, printr-o simplă scanare a unui cod QR, din Biblioteca Digitala, iar descărcarea este gratuită, indiferent de reţeaua de telefonie a utilizatorilor.

luni, 18 noiembrie 2013

Noi beneficii şi tablete la preţuri speciale pentru abonaţii Vodafone

Vodafone lansează astăzi promoţia specială de Sărbători pentru abonaţii serviciilor de date pentru tabletă şi laptop, care aduce beneficii sporite şi tablete la preţuri avantajoase.

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Review: Nokia Lumia 920 cu Amber

Chiar dacă acum nu mai este un vârf de gamă, Nokia Lumia 920 rămâne încă un smartphone cu specificaţii şi dotări de top, la un preţ mai mult decât accesibil, fără concurenţă. Graţie Nokia România, am avut pentru câteva zile în teste modelul Lumia 920 şi vă pot împărtăşi experienţa mea cu acest Windows Phone, din perspectiva unui utilizator de Android.

vineri, 15 noiembrie 2013

Vodafone lansează o OFERTĂ SPECIALĂ de Sărbători pentru abonaţi

Clienţii care încheie sau reînnoiesc un abonament Easy sau Smart primesc 2014 minute naţionale şi 2014 MB trafic de date. Abonaţii care semnează sau reînnoiesc un pachet RED primesc 2014 MB trafic de date, alături de convorbirile nelimitate deja incluse. Special pentru utilizatorii înscrişi în programul Vodafone Familia, exclusiv de sărbători, sunt disponibile noile abonamente RED 15, care aduc convorbiri si SMS-uri naţionale nelimitate, de la 15 Euro/luna.

marți, 12 noiembrie 2013

Allview Viva i8, tabletă cu procesor Intel la preţ mic

Allview a lansat astăzi Viva i8, prima tabletă din portofoliul său cu un procesor Intel performant, 1 GB de memorie RAM, Android 4.2.2, baterie ce ţine 8 ore şi un preţ foarte bun.

Orange dublează beneficiile de pe cartela PrePay

Orange lansează seria ofertelor de iarnă şi oferă clienţilor săi de cartelă PrePay posibilitatea să îşi dubleze lunar beneficiul preferat.

miercuri, 6 noiembrie 2013

Vodafone introduce reportarea minutelor, SMS-urilor şi traficul de date neconsumat

De astăzi, în premieră pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, minutele, SMS-urile şi traficul de date neconsumat din noile extraopţiuni se reportează în luna următoare.

vineri, 1 noiembrie 2013

LG Nexus 5 lansat cu Android 4.4 KitKat

După multe scăpări pe internet, Google a dezvăluit într-un final noul smartphone Nexus 5. Cel mai recent produs din gama Nexus este un telefon produs de LG, cu display de 4,95 inch FHD, procesor quad-core la 2,3 Ghz, 2 GB de RAM şi sistem de operare Android 4.4 KitKat.

Google a lansat Android 4.4 KitKat, ce promite să meargă şi pe telefoanele mai vechi

Android 4.4 KitKat a fost lansat oficial de Halloween şi, ca de obicei, ultima versiune de Android debutează alături de un nou Nexus, telefonul Nexus 5. Care sunt noutăţile?