joi, 31 octombrie 2013

Allview X1 Soul, smartphone quad-core cu 2 GB de RAM

Allview a lansat astăzi noul său vârf de gamă: X1 Soul. Acesta se remarcă printr-un design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, display Full HD, cameră foto de 13 MP.

Orange Yumo şi Hiro, două smartphone-uri ieftine

Orange lansează două noi smartphone-uri, Orange Yumo şi Orange Hiro, care completează gama de succes a smartphone-urilor marcă proprie. Yumo este cel mai accesibil telefon compatibil 4G.

marți, 29 octombrie 2013

LG prezintă primul ecran flexibil OLED pentru smartphone-uri din lume

LG Display, lider mondial al inovației în tehnologia ecranelor, a anunțat începerea producției în masă a primului ecran flexibil OLED din lume pentru smartphone. Acest ecran reprezintă pentru companie încă o piatră de hotar, urmând îndeaproape lansarea comercială a primului televizor OLED de 55 de inch.

vineri, 25 octombrie 2013

Noile telefoane dual sim Acer Liquid Z3 şi E2 disponibile în premieră la Cosmote România

Cosmote România îşi extinde portofoliul de smartphone-uri dual SIM şi introduce, în parteneriat cu Acer, noile Liquid Z3 Duo şi Liquid E2 Duo, special create pentru cei care nu vor să poarte două telefoane mobile în fiecare zi.

LG G Pad 8.3, disponibilă în România

Mult așteptata tabletă LG G Pad 8.3 va fi disponibilă în curând şi în România. Tableta LG G Pad 8.3 este prima de mărimea sa care oferă display Full HD și este cea mai recentă și inovatoare adiție la seria de produse mobile premium LG.

Allview City Life, cea mai ieftină tabletă românească

Allview lansează City Life, cea mai accesibilă tabletă din gama actuala.  Noua tabletă Allview se remarca printr-un design ultra slim, viteza de procesare asigurată de procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz şi sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

miercuri, 23 octombrie 2013

Apple a lansat noile tablete iPad: iPad Air şi iPad mini 2

Apple a lansat ieri noile tablete iPad. Noul vârf de gamă, cu ecran de 9,7 inch, se numeşte acum iPad Air (nu iPad 5) iar modelul cu ecran de 7,9 inch este iPad mini 2. Ştirea importantă este, desigur, că modelul mini are ecran Retina, deci rezoluţie mult mai bună.

marți, 22 octombrie 2013

Nokia a prezentat 6 noi dispozitive: cinci telefoane şi o tabletă

Familia de produse Nokia s-a îmbogăţit de astăzi cu noi dispozitive, aplicaţii şi experienţe. Compania a lansat pe piaţă Lumia 1320 şi Lumia 1520 – două smartphone-uri cu Windows de 6 inch, prima tabletă – Lumia 2520 şi trei telefoane din gama Asha.

luni, 21 octombrie 2013

Vânzările Nokia Lumia au atins un nou record

După momente ceva mai dificile, se pare că se vede luminiţa de capătul tunelului pentru Nokia şi platforma Windows Phone. Conform publicaţiei Wall Street Journal, compania a reuşit să vândă „cel puţin 8 milioane” de dispozitive Windows Phone în trimestru trei al acestui an.

miercuri, 16 octombrie 2013

E-Boda Revo R80, o tabletă pentru iubitorii de jocuri 3D

E-Boda îşi extinde gama de tablete de 7.85" cu modelul Revo R80. Tableta integrează un procesor Allwinner A31S Cortex A7 Quad Core de 1.2 GHz, un procesor grafic cu 8 nuclee, memorie RAM de 1 GB şi rulează sistemul de operare Android 4.2.

LG G2, disponibil la Orange

Orange a anunţat includerea în portofoliul său a smartphone-ul LG G2, un telefon de ultimă generaţie, compatibil 4G, recomandat cu abonamentul Pantera 44 la preţul de 165 euro.

marți, 15 octombrie 2013

HTC a lansat One Max – display FHD de 5,9 inch, cititor de amprente

După Mini, HTC a anunţat versiunea mai mare a lui One, numită One Max. Noul phablet HTC One Max are un ecran IPS de 5,9 inch 1080p şi un chipset Snapdragon 600 cu procesor quad-core Krait la 1,7 Ghz, grafică Adreno 320 şi 2 GB de memorie RAM. Merită menţionat şi cititorul de amprentă, amplasat în spate.

Samsung GALAXY NX, disponibil în România

Samsung România anunță disponibilitatea pe plan local a GALAXY NX, prima cameră cu obiective interschimbabile și funcții 4G, ce rulează pe sistemul de operare Android.

joi, 10 octombrie 2013

Happy GO, primul smartphone Evolio

Evolio a lansat primul săi smartphone, Happy GO fiind primul telefon de pe piaţă cu soft de navigare şi hărţi preinstalate. Telefonul este dual sim, are echipare tehnică de top şi este construit pe cea mai nouă platformă hardware, cu procesor quad-core.

marți, 8 octombrie 2013

Cea mai mare viteză internet în România: 1 Gbps la RDS

Începând cu luna noiembrie, RCS & RDS va oferi abonaţilor săi internet cu viteze de până la 500 Mbps şi 1 Gbps (1000 Mbps), prin abonamentele Digi Net Fiberlink 500 şi Digi Net Fiberlink 1000, în valoare de 49 lei, respectiv 59 lei.

miercuri, 2 octombrie 2013

Orange acoperă Bucureştiul cu 4G

Orange anunţă astăzi extinderea acoperirii 4G şi devine primul operator care le oferă clienţilor săi internet la viteze 4G în toată capitala.

marți, 1 octombrie 2013

Vodafone Prepay, program de fidelizare

De astăzi, utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază de bonusuri importante, în funcţie de vechimea de utilizare a Cartelei, printr-un program special de beneficii, care oferă minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri şi trafic de date, încă din prima zi.