joi, 26 septembrie 2013

iTab Raptor 10, cea mai performantă tabletă românească

InfoTouch a lansat iTab Raptor 10, cea mai performantă tabletă comercializată la ora actuală pe piață sub brand românesc. iTab Raptor 10, cu o dimensiune generoasă de 10.1”, vine cu un raport calitate-preț excelent, poziţionându-se ca o tabletă ce acoperă perfect nevoile de portabilitate și multimedia ale utilizatorilor cu grijă pentru bugetul propriu.

marți, 24 septembrie 2013

Microsoft a lansat noile tablete Surface 2

Microsoft a anunţat noile sale tablete Surface, cu o mulţime de accesorii: Surface 2 RT şi Surface 2 Pro. Microsoft a îmbunătăţit tabletele lansate prima oară anul trecut, ambele având acum ecran Full HD de 10,6 inch şi sistem de operare Windows 8.1

vineri, 20 septembrie 2013

Cosmote Free, minute şi internet nelimitat de la 8,8 euro

Cosmote „revoluţionează telefonia mobilă” prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovaţia prin simplitate şi comunicare nelimitată. De acum înainte, la Cosmote, „nelimitat” nu va mai fi doar vârful de gamă, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente.

joi, 19 septembrie 2013

Allview lansează tableta 2 Speed Quad, compatibilă cu tehnologia Miracast

Allview lansează astăzi tableta 2Speed Quad. Noul device Allview se remarcă printr-un puternic procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie ridicată a bateriei şi rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean. Device-ul este compatibil cu tehnologia Miracast.

marți, 17 septembrie 2013

Noutăţile de toamnă de la Orange

Începând de astăzi, toate abonamentele Orange includ trafic de date şi aplicaţia Orange Antivirus pentru navigare pe internet în deplină siguranţă. De asemenea, majoritatea abonamentelor beneficiază de servicii de stocare şi de protecţie a informaţiilor din telefon, precum şi servicii de divertisment. Serviciile şi aplicaţiile noi din oferta de toamnă, incluse în abonamente, sunt menite să simplifice accesul clienţilor la lumea digitală şi să le ofere experienţe complete de utilizare a noilor tehnologii, oriunde şi de pe ce orice tip de ecran.

Tabletele Smailo, primele tablete din România cu asigurare pentru orice

AROBS Transilvania Software anunţă lansarea campaniei „Furată, udă sau crăpată? Şezi blând! Tableta Smailo e asigurată!”.

vineri, 13 septembrie 2013

Vodafone lansează tableta Smart Tab III by Lenovo

Noua tabletă îmbină performanţele de vârf cu preţul accesibil şi este disponibilă clienţilor Vodafone de la 0 Euro avans şi rată lunară de 10 Euro, împreună cu abonamentul Internet Tab Plus sau 299 euro fără abonament.

miercuri, 11 septembrie 2013

Apple a prezentat următorul iPhone premium - iPhone 5S

iPhone 5S vine cu o serie de îmbunătăţiri în premieră introduse pe un smartphone. iPhone 5S seamănă foarte mult cu iPhone 5 şi vine în trei culori: argintiu, auriu şi “gri spaţial”. Noul iPhone 5S are un procesorul A7 pe 64 de biti, extrem de rapid. Printre alte inovaţii sunt camera îmbunătăţită şi senzorul de amprente.

Apple a lansat iPhone 5C, versiunea "colorată"

Noul iPhone 5C nu este versiunea ieftină a terminalului Apple, ci mai degrabă o versiune “colorata” a celebrului smartphone.

marți, 10 septembrie 2013

GALAXY Gear, ceasul inteligent de la Samsung

Samsung a anunțat lansarea GALAXY Gear, dispozitivul perfect care se transformă într-un partener de viață ideal. Acesta face parte din universul Samsung GALAXY. Samsung GALAXY Gear îmbină conectivitatea cu funcțiile smart, alături de inovații tehnologice, într-un dispozitiv premium care devine accesoriul perfect pentru orice pasionat de tehnologie.

Samsung GALAXY Note 3 pentru 2014

Samsung a anunțat lansarea GALAXY Note 3, cel mai nou produs din familia Note. Samsung GALAXY Note 3 aduce un plus de plăcere în rezolvarea task-urilor zilnice și o infuzie de funcții inovatoare care îi ajută pe utilizatori să își creeze povestea vieții. Samsung GALAXY Note 3 oferă un ecran mai mare și optimizat pentru cea mai bună experiență de vizualizare și multitasking, iar în ceea ce privește S Pen introduce o serie de îmbunătățiri ce fac utilizarea zilnică mai ușoară și mai rapidă.

joi, 5 septembrie 2013

luni, 2 septembrie 2013

Tabletă pentru copii: GALAXY Tab 3 Kids

Samsung lansează GALAXY Tab 3 Kids, o tabletă dedicată copiilor, cu un vast conținut educațional și o securitate ridicată, astfel încât părinții să poată avea control deplin asupra informațiilor accesate.

Huawei Ascend P6, disponibil în România la COSMOTE

COSMOTE continuă să ofere clienţilor săi cele mai noi terminale şi oferte speciale, pentru a satisface şi cele mai sofisticate cerinţe. Începând de astăzi, pasionaţii de tehnologie pot testa şi cumpăra cel mai recent smartphone de top de la Huawei, disponibil în premieră în România, în magazinele COSMOTE şi Germanos.

LG G Pad 8.3, prima tabletă de 8 inch cu display Full HD

LG a anunțat astăzi lansarea tabletei LG G Pad 8.3, cel mai recent dispozitiv din gama de dispozitive mobile premium G Series. Noua tabletă LG G Pad 8.3 dispune de primul display Full HD disponibil pentru o tabletă 8 inc, de o experiență de utilizare unică și o largă gamă de posibilități de conectare.