vineri, 23 august 2013

Allview City+, versiunea îmbunătăţită a celei mai vândute tablete

Allview a lansat tableta City+, destinată celor care îşi doresc un device elegant, portabil şi performant la un preţ accesibil. Noul device Allview este succesorul modelului Speed City, având în plus un display IPS şi o rezoluţie mai mare.

marți, 20 august 2013

Allview A5 Duo, un smartphone destinat tinerilor

Allview a lansat astăzi smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM destinat în special tinerilor. Acesta va înlocui modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescută a bateriei şi o versiune mai nouă a sistemului de operare Android.

vineri, 16 august 2013

Nokia Lumia 925 este disponibil la Vodafone

Noul Nokia Lumia 925 va fi disponibil clienţilor Vodafone la preţuri ce pornesc de la 29 Euro, împreună cu abonamentul RED 65. Clienţii Vodafone vor avea acces, în exclusivitate, la versiunea de 32 GB a noului terminal Nokia Lumia 925.

joi, 8 august 2013

Tableta Nexus 7 2013 ajunge în România în septembrie, de la 1.199 lei!

Noile modele de tablete Nexus 7, cu ecran 7 inch Full HD, procesor quad-core Snapdragon S4 Pro şi 2 GB de memorie RAM, vor ajunge pe piața românească începând din luna septembrie. Nexus 7 cu 16GB și Wi-Fi va costa aproximativ 1199 lei (TVA inclusiv).

Evolio a deschis un nou magazin la Cluj

Evolio a deschis al treilea magazin din ţară, în cadrul Iulius Mall din Cluj-Napoca, dezvoltând astfel propria reţea de retail.

Televizoarele Samsung UHD, disponibile în România

Samsung Electronics România lansează pe piaţa locală gama UHD TV oferind utilizatorilor o experiență de divertisment completă.

Noi beneficii pentru abonaţii Vodafone la serviciile de Internet

Vodafone aduce abonaţilor serviciilor de Internet pentru laptop sau PC mai multe beneficii, constând în spaţiu de stocare în Cloud, acces la un pachet generos de programe TV şi o nouă promoţie cu hotspot mobil gratuit, pentru clienţii ce aleg abonamentul Internet Nelimitat Extra.

luni, 5 august 2013

Samsung GALAXY S4 zoom, disponibil în România

Samsung anunță disponibilitatea pe plan local a dispozitivului Samsung GALAXY S4 zoom, un smartphone puternic care oferă nu doar eleganța celor mai recente smartphone-uri GALAXY S4, ci și funcții fotografice superioare.

vineri, 2 august 2013

Motorola a lansat oficial Moto X, cu ecran 4,7 AMOLED şi Android 4.2

Motorola a dezvăluit oficial vârful gamei smartphone, Moto X, primul telefon dezvoltat complet sub supravegherea Google şi, de asemenea, primul telefon al companiei asamblat complet în SUA.