miercuri, 31 iulie 2013

Orange si Vodafone au semnat un acord pentru partajarea infrastructurii de reţea

Orange România şi Vodafone România anunţă încheierea unui acord pentru partajarea infrastructurii de reţea, în concordanţă cu practicile uzuale ale industriei, atât în cadrul Uniunii Europene, cât şi în afara acesteia, şi reprezintă o evoluţie naturală a colaborării anterioare dintre cei doi operatori pentru partajarea site-urilor.

vineri, 26 iulie 2013

Vonino Q8, cea mai puternică tabletă 3G, disponibilă în România

Compania americana Vonino a lansat pe piaţa românească cea mai puternică tableta 3G. Q8 se numeşte cel mai nou quad-core din portofoliul producătorului american, acesta fiind vârful de lance al gamei de produse bazate pe sistemul de operare Android. Vezi cât costă!

joi, 25 iulie 2013

Samsung Galaxy Mega, exclusiv la Vodafone

Vodafone lansează, în exclusivitate pentru operatorii din România, phabletul Samsung Galaxy Mega, terminal ce îmbină cu succes caracteristicile unui smartphone de top, cu Android 4.2, şi funcţionalităţile unei tablete, prin ecranul generos, de 6,3 inch HD.

Android 4.3 dezvăluit, disponibil imediat pentru terminalele Nexus

Google a prezentat oficial noua versiune de Android, Jelly Bean 4.3. Ce aduce nou? Ei bine, Android 4.3 este un upgrade minor aşa că vine cu îmbunătăţiri minore şi cu mici rafinamente în experienţa utilizatorului, fără să schimbe prea mult regulile jocului.

Google a lansat oficial noua tabletă Nexus 7

Google a anunţat aseară noua tabletă Nexus 7 cu ecran de 7 inch Full HD, Android 4.3 şi multe alte îmbunătăţiri faţă de prima generaţie Nexus 7. Preţul de bază a fost stabilit la 230 dolari, ceva mai mare decât costul iniţial de 200 dolari a primei tablete Nexus 7, dar diferenţa merită!

miercuri, 24 iulie 2013

Motorola a lansat noua serie de telefoane DROID: Ultra, Maxx şi Mini

Motorola a anunţat noua serie de smartphone-uri DROID: noile DROID Ultra, DROID Maxx şi DROID Mini vin cu o nouă platformă hardware şi noi facilităţi menite să atragă din nou clienţii către marca americană de telefoane mobile.

luni, 22 iulie 2013

Samsung Galaxy Xcover 2, exclusiv la Orange

Pentru cei aventuroşi şi interesaţi să îşi achiziţioneze un telefon rezistent în cele mai neaşteptate situaţii, Orange aduce în exclusivitate Samsung Galaxy Xcover 2.

Allview Viva Q7 şi Viva Q8, două noi tablete low-cost disponibile în România

Allview a lansat astăzi gama de tablete Viva. Primele device-uri din serie sunt Viva Q7 şi Viva Q8, două tablete cu procesoare Quad Core. Acestea se remarcă printr-un design atrăgător fiind cele mai subţiri tablete din gama Allview, cu o grosime de numai 7,5 mm. Ambele tablete au display IPS şi rulează cel mai nou sistem de operare Android 4.2.2. Jelly Bean.

vineri, 19 iulie 2013

Cube U35GT, review a celei mai bune clone de iPad Mini

Pentru că voiam o tabletă cu ecran de 8 inch, hardware puternic, baterie decentă, o greutate minimă dar şi preţ redus, după îndelungi căutări la noi am decis s-o cumpăr direct din China, sărind astfel peste intermediarii – producători autohtoni, care oricum nu aveau aşa ceva în ofertă.

Astfel am ales tableta Cube U35GT, o tabletă cu Android, design (foarte) similar cu Apple iPad mini dar cu hardware de ultimă generaţie şi o treime din preţ.

joi, 18 iulie 2013

HTC One mini vine cu ecran de 4.3 inch

HTC a anunţat oficial noul One mini, o versiune mai mică a vârfului de gamă One, dar care oferă specificaţii şi facilităţi interesante, pe lângă cea mai nouă versiune de Android, Jelly Bean 4.2.2.

marți, 16 iulie 2013

RCA şi asigurările pentru locuinţă şi călătorie sunt disponibile direct pe telefon

Utilizatorii Vodafone pot alege de acum poliţa RCA, precum şi asigurările pentru locuinţă şi călătorie în străinătate, direct prin telefon, prin intermediul aplicaţiei pentru mobil i-Asigurare. Aceasta este disponibilă pentru utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare Android şi iOS.

vineri, 12 iulie 2013

Nokia Lumia 1020, preţ şi specificaţii oficiale

Nokia a lansat oficial noul smartphone Lumia 1020 cu Windows Phone 8, al cărui punct forte îl reprezintă camera foto: 41 MP autofocus PureView cu un senzor imens (pentru telefoane) de 1/1,5 inch BSI (ceva mai mic decât cel de pe 808 PureView – 1/1,2 inch), şase lentile ZEISS şi stabilizare optică.

joi, 11 iulie 2013

Samsung GALAXY NX, primul mirrorless cu Wi-Fi și 3G / 4G LTE

Samsung a anunțat lansarea GALAXY NX, prima cameră cu sistem compact, cu conectivitate 3G / 4G LTE (CSC). Versatil și ușor de utilizat, GALAXY NX combină performanța optică de top cu cele mai recente capabilități de conectivitate și o serie de aplicații bazate pe ecosistemul Android.

miercuri, 3 iulie 2013

RCS & RDS scade tarifele de roaming cu 50% sub limita impusa de UE

Începând cu 1 iulie 2013, RCS & RDS a redus tarifele de roaming in tarile Uniunii Europene, cu 50% faţă de limita impusă de Uniunea Europeana.

Un nou serviciu Orange: rezervarea online a produsului dorit

Orange lansează în premieră pe piaţa de telecomunicaţii din România serviciul de rezervare online. Acesta se adresează celor care vor să se asigure că vor găsi în stoc produsul dorit atunci când ajung in Orange shop.

luni, 1 iulie 2013

Alcatel One Touch X'Pop, exclusiv la Cosmote

Cosmote România lansează, în premieră pe piaţa din România, One Touch X’Pop – un nou terminal “gata pentru folosire” de la ALCATEL ONE TOUCH.