joi, 30 mai 2013

Samsung a lansat Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini a fost dezvăluit oficial şi este exact cum se zvonea. Are un ecran de 4,3 inch Super AMOLED, procesor dual core şi Android 4.2.2, plus facilităţile avansate ale fratelui mai mare.

miercuri, 29 mai 2013

Cu o cartelă Vodafone poţi comunica nelimitat, prin SMS, în orice reţea naţională

Utilizatorii Cartelei Vodafone pot comunica de acum, în premieră, nelimitat, prin SMS, în orice reţea naţională, cu noul portofoliu de extraopţiuni ce includ şi voce în reţea, voce naţională, precum şi trafic de date. Clienţii ce activează Cartela Vodafone şi au un credit de minim 6 Euro primesc un bonus substanţial, de încă 6 Euro credit, pentru orice nevoi de comunicaţii.

marți, 28 mai 2013

BlackBerry Q10, disponibil şi la Vodafone

Începând de astăzi, clienţii Vodafone pot achiziţiona noul BlackBerry Q10. Terminalul poate fi achiziţionat online şi în reţeaua de magazine Vodafone.

luni, 27 mai 2013

Cosmote lansează un nou plan tarifar nelimitat - No Limit Avantaj

Cosmote, primul operator de telefonie mobilă care a lansat pe piaţa din România o soluţie de comunicare nelimitată, anunţă un nou plan tarifar, sub umbrela No Limit,  pentru clienţii care îşi doresc o metodă lipsită de griji pentru a sta conectați cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri şi care nu au nevoie de subvenţie pentru a achiziţiona un terminal.

joi, 23 mai 2013

BlackBerry Q10, disponibil la Orange

Începând de astăzi, BlackBerry Q10 este disponibil la Orange pentru precomandă online, urmând ca din 29 mai 2013 să fie prezent şi în magazine. Clienţii care aleg să îl cumpere online în perioada precomenzilor vor primi cadou un BlackBerry mini stereo speaker, în limita stocului disponibil.

luni, 20 mai 2013

Evolio Quadra, cea mai subţire şi mai rapidă tabletă de 10 inch cu procesor Quad Core

Evolio aduce pe piaţa din România prima tabletă cu procesor Quad Core din portofoliu, Evolio Quadra. Noua tabletă Evolio oferă imagini uimitoare şi viteză de reacţie impecabilă, datorate celor mai noi tehnologii: Display SUPER IPS cu rezoluţie 1280x800 pixeli, Procesor Quad-Core la 1.2 Ghz şi Procesor Grafic Multicore.

vineri, 17 mai 2013

Samsung anunță prima tehnologie mobilă 5G


Samsung a anunțat dezvoltarea cu succes a primei tehnologii adaptive din lume prin unde milimetrice pentru comunicații mobile. Noua tehnologie se plasează în centrul sistemului de comunicații mobile 5G și oferă posibilitatea unei transmisii de date de sute de ori mai rapidă decât rețelele 4G existente în prezent.

marți, 14 mai 2013

HD Voice a împlinit 2 ani în România

Pe 13 mai Orange a sărbătorit 2 ani de la lansarea în premieră în România a tehnologiei HD Voice, cu ajutorul căreia clienţii au parte în timpul convorbirilor de o calitate excelentă a sunetului.

Samsung a lansat SMART Camera NX2000


Samsung a anunțat un nou produs al seriei NX, odată cu lansarea NX2000. Un aparat foto elegant, subțire și compact (CSC), NX2000 combină rezultatele deosebite și profesionale cu tehnologia revoluționară a aparatului Samsung SMART Camera. Se poate fotografia și filma cu ușurință, iar conținutul poate fi imediat partajat cu prietenii și familia, la o claritate uimitoare.

joi, 9 mai 2013

Alldro 3 Speed Quad, tabletă Android cu Retina display


Allview, cel mai important producător român din industria IT&C, a lansat tableta Alldro 3 Speed Quad, cu un procesor Quad Core şi display-ul IPS de 9,7 inch cu rezoluţie 2048x1536 px.