joi, 20 decembrie 2012

Vodafone lansează aplicaţia MyVodafone pentru iPad


Vodafone România anunţă o nouă versiune a aplicaţiei MyVodafone, optimizată pentru iPad, alături de noi funcţionalităţi utile clienţilor săi, pentru serviciile de reîncărcare online, prin intermediul paginii de web.

miercuri, 19 decembrie 2012

Star Taxi extinde serviciile de comandă în Braşov

Prin intermediul Star Taxi, aplicaţie ce şi-a dovedit deja utilitatea în rândul publicului din Capitală, utilizatorii terminalelor mobile vor putea efectua comenzi către taxiuri şi în Braşov, direct din aplicaţie, fără a mai fi nevoie să apeleze telefonic un dispecer al unei companii.

marți, 18 decembrie 2012

Samsung Galaxy S2 primeşte update la Android 4.1.2 în ianuarie


Iată şi câteva veşti bune pentru loialii posesori de Galaxy S2 şi Note. Update-ul la Android 4.1.2 Jelly Bean a fost confirmat pentru începutul lunii ianuarie 2013.

i-Rewind și Info Ski, două aplicaţii pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Ca urmare a lansării serviciului 4G în stațiunile de pe Valea Prahovei și cu ocazia deschiderii sezonului de schi, Orange România lansează două aplicații inovatoare pentru iubitorii sporturilor de iarnă și amenajează o zonă specială de servicii și divertisment la baza pârtiei Clăbucet Sosire din Predeal – Orange Hot Spot.

luni, 17 decembrie 2012

Clickshop are iPad app şi platformă dedicată companiilor


clickshopClickshop.ro, mall-ul online al Romtelecom, oferă două noi facilităţi clienţilor săi: utilizatorii persoane fizice îşi pot face cumpărăturile şi de pe iPad, datorită aplicaţiei disponibile în App Store; clienţii companii îşi pot plasa de acum comenzile pe o platformă care le este dedicată în exclusivitate.

joi, 13 decembrie 2012

Google Maps, disponibilă acum pentru iPhone 5

Oameni din toată lumea au cerut Google Maps pentru iPhone 5 pentru că aplicaţia făcută de Apple este foarte foarte proastă. Ei bine, de astăzi, Google Maps este disponibilă în Apple App Store, gratuit.

Tableta AllDro 3 Speed DUO primeşte update la Android 4.1 Jelly Bean

Allview anunţă actualizarea sistemului de operare la Android 4.1 Jelly Bean, pentru tabletele Alldro Speed 3 DUO care rulează Android 4.0. Noua versiune software aduce performanţe îmbunătăţite în ceea ce priveşte viteza şi cursivitatea proceselor, precum şi noi aplicaţii preinstalate.

miercuri, 12 decembrie 2012

Aplicaţia Transport Urban include acum şi Cluj-Napoca şi Timişoara

Aplicaţia gratuita Transport Urban include, de acum, opţiunea de planificare a rutelor urbane, utilizând mijloacele de transport public din Cluj-Napoca şi Timişoara.

România, în topul ţărilor în care viruşii de mobil îşi fac de cap

România este în topul țărilor cu cea mai mare rată de răspândire a virușilor de mobil ce urmăresc furtul de bani prin trimiterea de mesaje text la numere cu suprataxă, relevă raportul asupra amenințărilor informatice pe Android realizat de specialiștii Bitdefender, liderul pieței locale de antivirus.

Plata prin SMS a biletelor pentru transportul în comun se extinde şi în Iaşi

RATP Iaşi vine în sprijinul călătorilor cu un nou serviciu destinat achiziţionării călătoriilor.  Un SMS trimis de pe telefonul mobil la numărul scurt 7494 poate asigura o călătorie sau un abonament de o zi pe traseele RATP Iaşi. Serviciul este disponibil non-stop şi oferă o cale simplă şi eficientă în asigurarea călătoriei.

QuickMobile, 12% reducere pe data de 12.12.12

Azi, 12.12.12, QuickMobile vă oferă 12% reducere la toate produsele şi serviciile oferite.

Orange a lansat serviciul de internet mobil 4G LTE în România

Clienții Orange vor putea folosi momentan internetul mobil 4G în București - în zona centrală și de nord, în zona metropolitană din nordul capitalei, în stațiunile de vacanță de pe Valea Prahovei, în zona Bran-Moieciu și în Poiana Brașov. Vitezele 4G în rețeaua Orange pot ajunge până la 75 Mbps pentru download și 37,5 Mbps pentru upload.

luni, 10 decembrie 2012

Samsung la CES 2013

Samsung a publicat un video teaser pentru CES 2013, expoziţia de electronice aşteptată de toţi entuziaştii tehnologiei. Compania a lansat un trailer de 18 secunde intitulat „Get Ready” cu scopul de a ne stârni interesul pentru ceea ce a pregătit pentru noi.

vineri, 7 decembrie 2012

Oferta Orange PrePay pentru sărbători

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Orange a lansat pentru utilizatorii de cartele PrePay, o ofertă cu mai multe beneficii: opţiuni cadou, telefoane la preţuri speciale, accesorii, şi începând de astăzi, un album care conţine cunoscutele colinde de Crăciun cântate de Millidge şi Doig.

Samsung Galaxy S3 primeşte update la Android 4.1.2 cu facilităţi Premium Suite

Samsung a început să trimită OTA (over the air) posesorilor de Galaxy S3 noua versiune de Android 4.1.2 Jelly Bean. Update-ul aduce noua interfaţă Multi-View, aplicaţii de sistem, controale, setări şi multe alte noutăţi.

joi, 6 decembrie 2012

Speed City, succesoarea celei mai vândute tablete Allview


Allview anunţă lansare tabletei Speed City, cu ecran de 7 inch, procesor Dual Core Cortex A9 la 1,5 Ghz şi sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean - succesoarea celei mai vândute tablete Allview - AllDro Speed. Noul dispozitiv are un procesor grafic Dual Core Mali 400 MP2, o memorie internă de 8 GB extensibila la 32 GB prin card microSD şi conectivitate la internet Wi-Fi şi 3G opţională prin modem extern. Vezi cât costă!

Apple iPad 4 Retina, cel mai mic preţ din România


Cele mai dorite tablete de la Apple sunt noile iPad 4 Retina. QuickMobile vă oferă toată gama de tablete iPad 4 cu display Retina la cel mai bun preţ din România.

miercuri, 5 decembrie 2012

Nokia Lumia 620, un smartphone ieftin cu Windows Phone 8


Nokia a prezentat astăzi noul membru al familiei Lumia cu Windows Phone 8. Nokia Lumia 620 rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare Microsoft pentru mobile şi speră să atragă tinerii cu un design proaspăt, un chipset S4 Snapdragon şi un preţ rezonabil.

marți, 4 decembrie 2012

Daca eşti la Orange, poţi plăti rovinieta prin SMS


Începând din 5 decembrie 2012, Orange România, în parteneriat cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, lansează în premieră naţională sistemul de plată a rovinietei cu telefonul mobil.

Deblocare Samsung Galaxy S3 şi Note 2, simplu şi gratis!

A fost descoperită o nouă metodă de deblocare a reţelei pentru Samsung Galaxy S3 şi Galaxy Note II. Tot ceea ce trebuie să faci este să introduci un cod în meniul telefonului; nu este nevoie să trimiţi informaţii unui site, nu trebuie să plăteşti nimic şi nici nu trebuie să aştepţi vreun cod special de deblocare.

luni, 3 decembrie 2012

Noi dimensiuni pentru abonamentele de voce şi date de la COSMOTE


Cosmote România introduce o nouă structură pentru portofoliul de abonamente dedicat clienţilor rezidenţiali şi pentru extraopţiunile Connect Mobile. Noile tarife oferă mai multe beneficii, mai mult trafic de date inclus şi un bonus de SMS-uri naţionale, în timp ce noul portofoliu Connect Mobile, pentru abonamente şi cartela preplătită, satisface nevoia crescută a clienţilor noştri pentru soluţii de conectivitate mai flexibile.

Cyber Monday la Maguay


Maguay, companie ce activează pe piaţa din România ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a pregătit soluţii IT (laptop-uri, sisteme desktop şi alte produse) la preţuri reduse cu până la 50%, în cadrul unei campanii numită Cyber Monday.

Nokia Lumia 820, în premieră la QuickMobile


Mult așteptatul smartphone Nokia Lumia 820, cu Windows Phone 8, a ajuns şi în România, prin intermediul magazinului online QuickMobile. Acest telefon, abia lansat la nivel mondial, include cele mai noi tehnologii destinate smartphone-urilor.