miercuri, 31 octombrie 2012

Reţeaua 4G Vodafone este acum disponibilă în 10 oraşe din România


Tehnologia 4G poate fi testată în Arad, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanta, Craiova, Iaşi, Galaţi şi Timişoara la viteze de până la 75 Mbps, în 17 magazine Vodafone, pe mai multe tipuri de terminale: modem USB, tabletă şi hotspot mobil.

marți, 30 octombrie 2012

Microsoft a lansat oficial Windows Phone 8


Ieri a fost o zi importantă pentru Microsoft, pentru că a lansat oficial noua versiune a sistemului de operare Windows Phone 8, în cadrul unui eveniment special, prezentat în detaliu de Joe Belfiore. Vezi ce aduce nou pe piaţă sistemul WP8.

Samsung Nexus 10, prima tabletă cu Android 4.2


Alături de noul telefon LG Nexus 4, Google a anunţat şi noua tabletă Nexus 10, produsă de Samsung, ce se alătură celei de 7 inch, numită Nexus 7. Nexus 10 are o rezoluţie mai mare decât iPad 3 şi vine cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Vezi cât va costa!

Google a prezentat oficial noul LG Nexus 4 cu Android 4.2


Din cauza uraganului Sandy, evenimentul Google programat la New York a fost anulat dar asta nu a oprit compania să anunţe oficial noul telefon Nexus 4, produs de LG. Specificaţiile noului smartphone Google au ajuns de mult timp pe internet dar acum le putem numi oficiale şi am aflat şi cât va costa.

luni, 29 octombrie 2012

vineri, 26 octombrie 2012

Windows 8, lansat oficial şi disponibil în România

Microsoft anunță disponibilitatea generală a Windows 8 în România în data de 26 octombrie 2012. Începând de vineri, consumatorii şi companiile din întreaga lume vor putea experimenta tot ce Windows 8 are de oferit: o interfaţă nouă şi fluidă, o gamă largă de aplicaţii accesibile odată cu deschiderea Windows Store și disponibile în întreaga lume pe mai mult de 1.000 de PC-uri şi tablete certificate Windows 8.

iPhone 5 a ajuns la Orange şi Vodafone. Livrările încep pe 2 noiembrie

Orange şi Vodafone au anunţat, la unison, că încep să preia comenzi pentru noul telefon Apple iPhone 5 iar livrările vor începe pe 2 noiembrie. Cei doi operatori de telefonie au anunţat şi preţurile noului smartphone. Citeşte mai departe să afli cât costă iPhone 5 la Orange şi Vodafone, cu sau fără abonament.

joi, 25 octombrie 2012

Sony Xperia T, Sony Xperia J şi HTC Desire X disponibile la Orange


Din 25 octombrie, Orange România aduce în magazinele sale noile telefoane Sony Xperia T şi Sony Xperia J, iar noul HTC Desire X va fi disponibil din 26 octombrie 2012.

Trei reclame noi la Samsung Galaxy S3

Samsung a dat publicităţii trei noi reclame pentru Galaxy S3 în SUA. După ce şi-a bătut joc de cumpărătorii de iPhone în precedentele clipuri, aceste noi reclame se concentrează pe telefonul propriu-zis, şi pe facilităţile sale cheie.

LG Nexus 4 - detalii, specificaţii şi preţuri înainte lansării oficiale

Un magazin online, Carphone Warehouse, nu a mai avut răbdare până săptămâna viitoare, când este programată lansarea oficială şi a decis să pună noul telefon Google/LG Nexus 4 la pre-comandă, împreună cu specificaţiile complete, preţuri şi datele de livrare.

miercuri, 24 octombrie 2012

Apple iPad mini şi iPad 4, disponibile la Orange

Orange a anunţat că în următoarele săptămâni va aduce iPad mini și iPad 4 în România. Orange va oferi noile modele iPad împreună cu mai multe abonamente atractive pentru internet mobil care vor permite clienților să se conecteze la rețeaua de date mobile H+, cu viteze de până la 43,2 Mbps.

Vodafone şi Trilulilu lansează Zonga, cea mai mare colecţie de muzică online din România


Cu Zonga, ai acces instant la peste 16 milioane de melodii oficiale ale artiştilor români şi internaţionali, de pe telefonul mobil sau computer. Clienţii Vodafone beneficiază, exclusiv, de trafic gratuit pe mobil, în aplicaţie, precum şi de trei luni în care pot testa Zonga, fără niciun cost.

Apple a lansat iPad mini, o tabletă premium de 7,9 inch


Apple a prezentat în cadrul unui eveniment special noul iPad mini, o tabletă complet nouă, ce este cu 23% mai subţire şi cu 53% mai uşoară decât a treia generaţie iPad. Vezi ce configuraţie are şi cât costă.

marți, 23 octombrie 2012

Nokia a lansat oficial Lumia 510, un smartphone ieftin cu WP7.5


Cel mai ieftin smartphone din gama Lumia este modelul Nokia Lumia 510 şi vine pe piaţă cu specificaţii modeste pentru un preţ cât mai redus. După succesul înregistrat cu Nokia Lumia 610, compania lansează noul model în 5 culori foarte vii şi posibilităţi multiple de personalizare.

luni, 22 octombrie 2012

Orange iniţiază primul apel internaţional HD din lume

Începând de astăzi, clienţii Orange din România şi Moldova vor putea iniţia apeluri de voce la calitate HD între cele două ţări.

Cosmote Smart Play, un nou smartphone sub brand propriu la doar 1 Ron

În linie cu promisiunea de a oferi clienţilor cel mai bun raport calitate - preţ, în acelaşi timp făcând comunicarea mobilă disponibilă pentru toţi românii, Cosmote România îşi îmbogăţeşte portofoliul cu un nou smartphone sub brand propriu.

Vodafone lansează prima reţea 4G LTE din România


Vodafone va lansa prima reţea LTE din România începând cu data de 31 octombrie 2012. Până la lansarea comercială LTE, ce va avea loc la începutul anului 2013, veţi putea testa serviciile 4G, până la 75 Mbps, în mai multe oraşe.

vineri, 19 octombrie 2012

Apple iPhone 5 vs. Samsung Galaxy S3


ZDNet a testat performanţele noului iPhone 5 folosind multiple programe de benchmark şi a inclus în comparaţie, pe lângă iPhone 4S şi iPad 3, şi un competitor de frunte din lumea Android: Samsung Galaxy S3, ce tocmai a primit update-ul la Android 4.1 Jelly Bean.

Ce telefoane Sony Xperia vor primi Android 4.1 Jelly Bean


Sony a anunţat oficial care dintre telefoanele sale inteligente din seria Xperia vor fi updatate la ultima versiune de Android - Android 4.1 Jelly Bean - şi cele care vor rămâne doar cu versiunea 4.0 Ice Cream Sandwish.

joi, 18 octombrie 2012

Oferta de telefoane RCS&RDS începând cu octombrie 2012


RCS&RDS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii telecom de pe piaţă, a lansat o nouă campanie promoţională prin care oferă la pachet un smartphone la preţ subvenţionat împreună cu abonamente de voce Digi Mobil. Vezi cât costă un Galaxy S 2 la RCS&RDS!

InfoTouch iTab971, tabletă performantă cu Dual Core şi Android 4.1 Jelly Bean


Tableta InfoTouch iTab 971 are un procesor RK3066 Dual Core si grafică Quad Core GPU Mali400, ecran de 9.7 inchi IPS 1024x768 capacitiv, 1 GB RAM, 16Gb flash şi rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Cea mai performantă tabletă sub brand românesc poate fi acum comandată la un preţ promoţional.

miercuri, 17 octombrie 2012

Cât costă tableta Surface cu Windows (8) RT de la Microsoft

Microsoft a publicat oficial pagina unde se pot face precomenzi la mult-aşteptata tabletă Surface, deocamdată cu Windows RT, având o platformă Tegra 3, 2 GB de RAM şi memorie internă de 32 GB. Vezi cât costă şi când vor începe livrările!

HTC J butterfly, primul smartphone cu ecran Full HD

Au fost numeroase zvonuri despre un telefon HTC cu display Full HD 1080p iar acum iată că se confirmă. HTC a dezvăluit noul smartphone J butterfly în Japonia - primul dispozitiv mobil cu display de rezoluţie atât de înaltă.

Asus a lansat noul PadFone 2 (VIDEO)


Asus a lansat ieri la Milano, Italia, noul PadFone 2. Construit pe succesul primului dispozitiv, combinaţia dintre un smartphone Android cu o tabletă dock-abilă pentru o flexibilitate maximă, noul PadFone 2 vine pe piaţă cu un design complet schimbat, specificaţii de top şi soft inteligent.

luni, 15 octombrie 2012

Orange: opţiunea Happy Night, inclusă gratuit în toate abonamentele Colibri

Începând cu 15 octombrie, toţi clienţii Orange care utilizează internetul mobil pe laptop şi deţin un abonament Colibri au posibilitatea să navigheze fără costuri în intervalul orar 00:00-7:00 (sesiuni începute şi încheiate în acelaşi interval), cu ajutorul opţiunii Happy Night.

Samsung Galaxy S III gri, exclusiv la Orange



Orange oferă în exclusivitate clienţilor săi smartphone-ul Samsung Galaxy S III, în varianta cu carcasă de culoare gri. Clienţii pot cumpăra noul Galaxy S 3 gri la preţul de 199 de euro cu TVA inclus,  împreună cu abonamentul Panteră 39, beneficiind de toate funcţiile inteligente ale smartphone-ului.

Samsung Galaxy Note II, Galaxy S III Brown şi tableta Galaxy Note 10.1, exclusiv la Vodafone


În premieră pentru operatorii telecom, Samsung Galaxy Note II este disponibil din 13 octombrie, pentru 199 Euro, cu abonamentul Mega 25 şi 1,5 GB Internet pe mobil. În exclusivitate, utilizatorii Vodafone pot achiziţiona şi nou Samsung Galaxy S III Brown, începând de la 169 Euro, cu abonamentul Mega 25 şi 1,5 GB Internet pe mobil. Tableta Samsung Galaxy Note 10.1 este disponibilă de azi, la un preţ ce porneşte de la 349 Euro, cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional, pe o durată de doi ani.

sâmbătă, 13 octombrie 2012

LG Nexus 4, următorul telefon creat de Google

Zvonurile despre smartphone-ul LG Nexus 4 se adună cu rapiditate pe internet, fiecare adăugând o nouă piesă la un puzzle care este aproape gata. Primele fotografii şi detalii tehnice ale noului Nexus 4 creat de Google în colaborare cu LG sunt aici.

Cât costă Windows 8 în România

Noul sistem de operare Windows 8 poate fi precomandat începând cu 12 octombrie în Statele Unite ale Americii, varianta Windows 8 Pro fiind disponibilă la un preţ de 69,99 dolari pentru posesorii de Windows 7, Vista sau XP care vor să treacă la noua versiune.

joi, 11 octombrie 2012

Vodafone vinde telefoane şi tablete în rate egale, fără dobândă

De astăzi, abonaţii Vodafone Romania pot plăti, prin intermediul cardului de credit, telefoanele şi tabletele achiziţionate la semnarea unui contract nou sau odată cu prelungirea abonamentului existent, în 12 sau 24 de rate egale, fără dobândă.

Galaxy S III mini, un smartphone cu ecran de 4 inch şi Android 4.1 JB

Samsung plănuieşte să lanseze un Galaxy S 3 mai mic (I8190)  iar primele detalii şi fotografii au ajuns pe internet înaintea debutului. Specificaţiile nu sunt oficiale dar par a fi corecte pentru un smartphone cu ecran de 4 inch din familia Galaxy S.

miercuri, 10 octombrie 2012

Evolio Evotab 3, prima tabletă high quality sub 100 euro

Compania Televoice Grup a lansat astăzi Evotab 3, o nouă tabletă high quality de 7”. Uşoară şi ultraplată, Evotab 3, îndeplineşte perfect cerinţele utilizatorilor, la un preţ accesibil tuturor.

marți, 9 octombrie 2012

Orange lansează o nouă versiune a aplicaţiei pentru smartphone Contul Meu

Orange lansează o nouă versiune a secţiunii web Contul Meu Orange, dedicată accesului de pe telefoanele smartphone şi disponibilă atât pentru abonaţi, cât şi pentru clienţii PrePay.

Cosmote oferă internet cu viteză de până la 43,2 Mbps

În urma investiţiilor în dezvoltarea reţelei, Cosmote oferă servicii de tehnologie avansată, cu viteze de descărcare mai mari, de până la 43,2 Mbps, precum şi o acoperire 3G mai extinsă, în mai multe zone din ţară.

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Samsung, locul 9 în clasamentul Interbrand 2012


Anul acesta, Samsung a crescut substanțial în topul Interbrand, unul dintre cele mai prestigioase topuri ce contorizează valoarea de brand. Compania ocupă în anul 2012 poziția a 9 - a, o creștere impresionantă față de anul 2011, când Samsung s-a situat pe locul 17. Poziția din top corespunde unei valori de brand de 32,9 miliarde $, față de 23,4 miliarde $ în anul precedent, una dintre cele mai mari din industrie. 

joi, 4 octombrie 2012

Câştigă o tabletă Asus la deschiderea eMAG Braşov!


Joi, 11 octombrie 2012, ora 10, eMAG şi-a deschis porţile celui de-al optulea showroom  De data aceasta, au ochit Braşovul, pe Str. Titulescu nr. 58 (Lângă Spitalul Astra).

O nouă aplicaţie inovatoare disponibilă la Orange: Clever Taxi


Începând din 4 octombrie Orange şi dezvoltatorul de aplicaţii Clever Tech propun clienţilor Orange o aplicaţie inovatoare, prin care aceştia pot comanda direct de pe mobil, printr-un singur click, cel mai apropiat taxi disponibil din  zona în care se află. Mesajul va fi transmis taximetriştilor din cadrul companiilor de taximetrie din Bucureşti participante în program. Comenzile sunt preluate de un număr de 2700 taximetrişti, ce vor confirma cu prioritate cererile venite prin intermediul acestei aplicaţii.

luni, 1 octombrie 2012

COSMOTE România îşi extinde acoperirea de voce şi date la metrou

Conform angajamentului de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, oriunde clienţii au nevoie, COSMOTE România îşi extinde acoperirea de voce şi date, oferind servicii de comunicaţii mobile de calitate pentru toată reţeaua de metrou Bucureşti.

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc cu 50% mai multe beneficii

De astăzi, utilizatorii Cartelei Vodafone primesc, promoţional, cu 50% mai multe beneficii, pentru extraopţiunea Total 5. Mai mult, aceştia pot opta, de acum, şi pentru noua extraopţiune Total 6.