vineri, 31 august 2012

LG a lansat noul smartphone Optimus L9


LG Optimus L9 continuă seria L de smartphone-uri cu design elegant. În urma lansării cu succes a modelelor Optimus L3, Optimus L5 şi Optimus L7 în acest an, Optimus L9 va continua succesul seriei L prin aspectele de design premium dezvoltate de LG ca lider în acest domeniu.

LG Optimus G: primul smartphone cu procesor Snapdragon Quad-Core

LG prezinta  cel mai nou dispozitiv mobil premium al companiei, Optimus G, un smartphone high-end care oferă performaţe ridicate, un design elegant şi o experienţă de utilizare inovatoare. Fiind primul dispozitiv LTE care dispune de procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro Quad-Core, Optimus G va fi o referință pentru toate viitoarele smartphone-uri premium LG.

Noul Samsung All-in-one PC, lansat în premieră la IFA 2012

Samsung a anunţat lansarea noului All-In-One PC Seria 7 în cadrul Internationale Funkausstellung (IFA) 2012. Pornind de la caracteristicile premium ale notebook-ului Seria 9, noile PC-uri All-In-One (AIO) dispun de tehnologiile avansate Samsung, de design premium şi finisaje de înaltă calitate.

Samsung ATIV Tab şi ATIV S, smartphone şi tabletă cu Windows 8


Odată cu lansarea sistemelor de operare Microsoft Windows 8 și Windows Phone 8, Samsung a prezentat în cadrul evenimentului UNPACKED de la IFA, „ATIV”, noul brand sub umbrela căruia se află dispozitivele prevăzute cu Windows, şi primele device-uri - smartphone şi tabletă - cu Windows 8.

Evolio Aria, cea mai performantă tabletă Android de 9,7 inch


Evolio dezvăluie Aria: tableta Android super-performantă, bazată pe un processor dual-core de 1,5 GHz, cu o memorie RAM de 1 GB şi ecran IPS.

Samsung prezintă noul GALAXY Note II


În cadrul evenimentului Samsung Mobile Unpacked, la IFA Berlin, Samsung a lansat noul GALAXY Note II, care duce inovaţia specifică categoriei GALAXY Note la un nivel superior. Noul gadget le oferă consumatorilor experienţe unice şi în acelaşi timp posibilitatea de a crea conţinut personalizat, devenind astfel smartphone-ul de ultimă generaţie care încurajează creativitatea.

Orange Care Center acum şi în Timişoara

Orange inaugurează cel de-al treilea Care Center deschis în afara Bucureştiului. Acest centru este dedicat telefoanelor mobile şi oferă o gamă largă de servicii, de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft până la transfer de conţinut. Orange Care Center este localizat în cadrul Orange shop din Bd. Republicii nr. 8, Timişoara şi va fi deschis în timpul săptămânii, până seara târziu, şi sâmbătă.

miercuri, 22 august 2012

Samsung lasează GALAXY S DUOS

Majoritatea posesorilor de telefoane poartă două telefoane în geantă, servietă sau rucsac. Și, pe buna dreptate, pentru că e nevoie să fim în permanență conectați atât la întâmplările de la birou, cât și la cele de acasă. De acum, nu mai trebuie să facem compromisuri, pentru că Samsung a lansat GALAXY S DUOS, cel mai nou model din familia de smartphone-uri GALAXY, create pentru tinerii profesioniști cu un stil de viață activ. Telefonul oferă comoditatea sistemului Dual SIM, alături de toate beneficiile smartphone-urilor GALAXY: performanță și design super atractiv!

joi, 16 august 2012

Allview Alldro Speed S te conduce prin Europa cu Ndrive

Allview anunţă un parteneriat cu un important furnizor de soluţii software pentru navigaţie prin GPS, Ndrive - o aplicaţie de top pentru navigare, cu hărţi detaliate şi facilităţi deosebite.

duminică, 12 august 2012

Lenovo Thinkpad Tablet 2 vine în octombrie cu Windows 8

După anunţarea tabletei Microsoft Surface şi a sistemului de operare Windows 8, a venit rândul companiei Lenovo, care a dezvăluit câteva detalii despre tableta sa pregătită pentru noul sistem de operare.

P4 Alldro și P5 Alldro, cele mai performante smartphone-uri de la Allview

Allview lansează două noi telefoane inteligente cu Android 4.0 Ice Cream Sandwish: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro. Allview P4 Alldro este primul smartphone cu DUAL SIM și ecran Super AMOLED Plus; P5 Alldro este un smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core. Vezi ce dotări au şi cât costă cele mai noi telefoane inteligente de la compania românească Allview.

marți, 7 august 2012

Samsung lansează GALAXY Note 10.1

Samsung a anunţat oficial GALAXY Note 10.1 care aduce la un loc tehnologia de ultimă oră din lumea tabletelor şi familiaritatea instrumentului de scris. Iar acum, noul gadget va fi disponibil şi în România, începând cu luna septembrie.

vineri, 3 august 2012

Orange lansează aplicaţia Fotbal Info pentru adevăraţii suporteri

Orange România lansează aplicaţia Fotbal Info dedicată suporterilor care vor să fie permanent informaţi despre rezultatele campionatelor de fotbal.

Vodafone, lider la portabilitatea numerelor de telefonie mobilă

Vodafone România este operatorul în a cărui reţea s-au portat cele mai multe numere de telefonie mobilă, de la startul portabilităţii, din 21 octombrie 2008, potrivit informaţiilor Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).