vineri, 29 iunie 2012

RCS&RDS a lansat Digi Oriunde. Descarcă aplicaţia din Google Play

Aplicaţia de telefonie prin internet (voice over IP - VoIP), Digi Oriunde, a RCS&RDS este disponibilă momentan abonaţilor proprii de telefonie mobilă (Digi Mobil), care dacă se află în roaming pot suna la tarife naţionale (convorbirile în reţea sunt gratuite şi nelimitate).

joi, 28 iunie 2012

AllDro Speed Satellite - tableta pentru vacanţe reuşite

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro Speed Satellite. Modelul este construit pentru fi extrem de util în călătorii având funcţie GPS integrată şi un design minimalist prin care este uşor de purtat oriunde. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich are un spaţiu de stocare de până la 32GB prin microSD card şi este echipată cu unul dintre cele mai performante procesoare grafice - Mali 400 MP. Disponibilă în alb sau negru, tableta poate fi cumpărată la preţul de 659 lei şi include în pachetul de vânzare un suport şi un încărcător pentru maşină.

Vodafone oferă Wi-Fi gratuit în Mamaia şi Costineşti

Indiferent de reţea, utilizatorii terminalelor cu conectivitate Wi-Fi beneficiază de acces gratuit la Internet pe zece zone de plajă din Mamaia şi patru din Costineşti.

Galaxy Nexus şi Nexus S, primele telefoane ce primesc Android 4.1 Jelly Bean

Următoarea versiune majoră de Android este aici. Purtând numele Jelly Bean, Android 4.1 vine cu suficiente noi facilităţi şi îmbunătăţiri de performanţă, iar primele telefoane ce primesc noua versiune sunt Galaxy Nexus şi Nexus S.

Oficial: Google Nexus 7, prima tabletă cu Android 4.1 Jelly Bean

Google a dezvăluit oficial prima sa tabletă, numită Nexus 7, la conferinţa Google I/O din San Francisco. Tableta Nexus 7 este construită de Asus şi va fi lansată în iulie la preţul de doar 199 dolari. Vezi ce specificaţii are!

miercuri, 27 iunie 2012

Evolio lansează seria de GPS-uri HD, cu 4 ani actualizare gratuită

Evolio comercializează, începând de astăzi, noua gamă de GPS-uri cu ecran de 5 inch High Definition, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli. De asemenea, începând cu aceeaşi dată, seria de GPS-uri HD beneficiază de actualizare gratuită online iMap timp de 4 ani.

marți, 26 iunie 2012

Vodafone România dublează traficul de date în roaming

Începând de astăzi, abonaţii Vodafone Mobile Broadband vor avea dublu trafic de date la opţiunea Vodafone Mobile Connect Daily Roaming 24h. Astfel, toţi cei care vor dori să aibă acces la internet chiar şi atunci când sunt plecaţi din ţară vor beneficia de-acum de 100 MB/24h, faţă de 50 MB/24 h, traficul inclus în oferta anterioară din portofoliul Vodafone.

RCS & RDS lansează serviciul de date mobile în roaming

RCS & RDS a lansat serviciul de date mobile în roaming, care poate fi activat de către abonaţii companiei la serviciile de voce mobilă şi internet mobil pe telefon.

vineri, 22 iunie 2012

AllDro Speed 3G, tabletă Android 4.0 ICS cu 3G integrat şi funcţie de telefon

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro Speed 3G, primul model din gamă care se conectează la internet 3G fără modem ataşat şi care realizează apeluri de voce în toate reţelele. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich şi este prevăzută cu un ecran capacitiv de 7” multitouch, un procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o camera foto frontală şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G.

Android 4.1 Jelly Bean, confirmat de Google. Cine primeşte noul Android?

Probabil neintenţional, Google tocmai a confirmat oficial că următoarea versiune de Android, 4.1 va fi lansată curând. Aşa cum se aştepta, Android 4.1 va fi numit Jelly Bean. Citeşte mai departe care este primul smartphone care va primi acest sistem de operare.

joi, 21 iunie 2012

Orange şi BRD încep testarea tehnologiei NFC

Începând cu data de 20 iunie, Orange România şi BRD - Groupe Société Générale lansează în premieră în România un proiect pilot care îşi propune să testeze soluţia Near Field Communication (NFC) integrată îin cartela SIM.

Orange asigura acoperire 3G pentru 98% din populaţia României

La un an de la anunţarea Conquest 2015, Orange România comunică primele rezultate ale strategiei sale, în cadrul căruia unul dintre cele mai importante proiecte a fost programul de extindere a acoperirii şi de modernizare a reţelei în zona rurală.

Preview: Windows Phone 8, veşti bune şi rele

Microsoft a prezentat primele detalii despre viitoarea versiune a sistemului de operare Windows Phone, anumite Windows Phone 8, dar şi upgradul actualei versiuni, ce îşi va încheia stagiul la versiunea 7.8. Citeşte mai departe ce aduce nou WP8 şi dacă merită să cumperi ACUM un telefon cu Windows.

miercuri, 20 iunie 2012

EvoTab Fun, tabletă Android cu GPS şi transmiţător FM

Evolio îşi îmbogăţeşte portofoliul de produse cu o nouă tabletă, a cărei grosime măsoară numai 9,5 mm, tableta fiind dotată cu noi funcţii multimedia, dar şi cu receptor GPS, fapt care face posibilă utilizarea acesteia pe post de sistem de navigaţie.

marți, 19 iunie 2012

Evolio lansează programul Buy Back pentru GPS-uri

Evolio lansează în premieră în România programul BUY BACK pentru sistemele sale de nagivaţie. Pentru fiecare GPS vechi trimis către Evolio, utilizatorul poate beneficia de o reducere de 80 Ron din preţul GPS-urilor de 5” Evolio Preciso, Evolio HI-Speed 5 şi X-Slim, echipate cu harta completă a Europei.

Microsoft Surface, tableta cu Windows 8 şi configuraţie de ultrabook

Microsoft a anunţat propria sa tabletă, numită Surface, ce umple golul dintre tabletele tradiţionale şi ultrabook-uri. Surface vine în două versiuni (cu procesor ARM şi procesor Intel Core i5), ecran de 10,6 inch, un design simplu şi compact, oferind o experienţă completă cu Windows 8.

luni, 18 iunie 2012

Cosmote dublează traficul de date pentru clienţii prepaid

Odată cu venirea verii, Cosmote împrospătează oferta de internet mobil pentru clienţii prepaid, dublând traficul de internet mobil inclus, pentru ca aceştia să profite la maxim de smartphone-ul lor.

vineri, 15 iunie 2012

Sony Xperia miro şi Xperia tipo, telefoane smart de buget cu Android 4.0

Sony Mobile a anunţat două noi telefoane smart din clasa Xperia: Xperia miro şi Xperia tipo. Cele două terminale au specificaţii modeste, ce se va reflecta cu siguranţă în preţ, dar au ca sistem de operare Android 4.0 ICS şi câte o baterie ce promite peste 2 zile de utilizare normală.

miercuri, 13 iunie 2012

Samsung introduce un nou serviciu inteligent de actualizare a softului telefoanelor: SMART

De acum, utilizatorii de smartphone-uri Samsung beneficiază de un nou serviciu inteligent: SMART (Samsung Multiple Automatic Reflash Tool), un program de actualizare automată a software-ului telefoanelor Samsung. Serviciul este disponibil începând de astăzi în primul magazin Samsung din Centrul Comercial Feeria.

marți, 12 iunie 2012

HTC One X, HTC One S şi HTC Desire C, ofertă specială la Orange

Începând cu luna iunie, Orange aduce noi smartphone-uri HTC în ofertă la preţuri speciale, HTC One S şi HTC Desire C. Smartphone-ul HTC One S  poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 69 euro. În plus, din luna iunie HTC One X este disponibil la un tarif începând cu 169 de euro

AllDro3 Speed T, tableta cu caracteristici accentuate de netbook

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro3 Speed T, un model ergonomic care se transformă cu uşurinţă într-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatură, a capacităţii de stocare şi a aplicaţiilor office şi de securitate a informaţiilor. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 şi are un touchscreen IPS HD de 9,7 inch proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 16 GB, memorie RAM de 1 GB DDR3 şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G prin modem.

luni, 11 iunie 2012

Pleci în vacanţă? Orange te pregăteşte cu noi opţiuni de roaming

Începând cu 1 iulie 2012, abonaţii şi utilizatorii cartelelor PrePay Orange vor plăti mai puţin pentru apeluri, mesaje scrise şi trafic de date în roaming. Orange reduce tarifele standard pentru apelurile de voce, date şi pentru SMS în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

vineri, 8 iunie 2012

Orange şi-a refăcut site-ul

Orange anunţă astăzi inaugurarea noii pagini de start orange.ro, reînnoită pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor şi pentru a oferi o experienţă nouă, intuitivă, tuturor utilizatorilor.

joi, 7 iunie 2012

Vodafone Smart II, un smartphone cu Android accesibil

De mâine, utilizatorii Vodafone România vor putea achiziţiona noul Vodafone Smart II, a doua generaţie a terminalului ce a adus smartphone-urile mai aproape de utilizatori. Noul Smart II se remarcă prin specificaţii tehnice actualizate şi un foarte bun raport preţ-calitate.

Allview lansează tableta universală AllDro 3 Speed cu Android 4.0

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro3 Speed, un model de ultimă generaţie extrem de util, uşor de folosit şi accesibil ca preţ. Tableta rulează Android 4.0 şi are un ecran tactil IPS HD de 9,7 inch proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere video, memorie RAM de 1 GB DDR3, memorie internă 16GB şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G.

miercuri, 6 iunie 2012

RCS & RDS, pe locul 1 mondial in topul furnizorilor de internet care implementează protocolul IPv6

RCS & RDS se situează pe locul 1 mondial între furnizorii de acces la internet care implementează protocolul pentru internet IPv6, depăşind mari furnizori de internet din lume, precum AT&T, KDDI Corporation sau PROXAD Free SAS. Poziţia RCS & RDS ridică România pe primul loc în topul ţărilor cu cea mai mare rată de adoptare a IPv6.

vineri, 1 iunie 2012

Samsung GALAXY S III, lansat în România printr-o super-promoție!

 Începând cu 1 iunie, unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale momentului, Samsung GALAXY S III, va putea fi achiziţionat şi din magazinele din România. Această lansare vine şi cu o surpriză pentru fanii Samsung.