joi, 31 mai 2012

Kids Fun, opţiunea Orange dedicată copiilor

Orange lansează începând cu 1 iunie 2012 opţiunea Kids Fun dedicată celor care au abonament Fluture. Opţiunea costă 2 euro (TVA inclus) şi oferă două jocuri la alegere din cele zece jocuri disponibile lunar, precum şi acces gratuit la două canale TV pe mobil, Cartoon Network şi Boomerang.

Vodafone lansează pachetele "Internet şi Voce fixă"

Clienţii individuali beneficiază de trafic inclus sporit şi tarife mai mici pentru convorbiri, cu pachetele Internet şi Voce fixă. Echipamentele de conectare sunt gratuite, începând cu abonamentul Internet şi Voce Fixă 12 GB.

Tabletele Allview vor avea preinstalat antivirusul Bitdefender

Allview, compania româneasca specializată în producţia şi distribuţia de produse IT&C şi Bitdefender, liderul pieţei româneşti de soluţii antivirus, anunţă un parteneriat prin care tabletele Allview vor fi echipate cu soluţia antivirus Bitdefender Mobile Security.

miercuri, 30 mai 2012

Samsung Star III, preţ promoţional de 1 iunie, Ziua Copilului


Părinţii pot activa, pentru copii, abonamentul Avantaj, în valoare de 6 Euro / luna. Dacă părintele este deja abonat Vodafone, acesta va primi gratuit convorbiri nelimitate către noul număr de telefon al copilului. Pachetul „Vodafone pentru copii” include un telefon Samsung Star III şi accesorii personalizate, pentru băieţi şi fete, la doar 39 de Euro. Promoţional, terminalul va costa doar 29 de Euro, de 1 iunie, Ziua Copilului.

Sony Xperia go şi Xperia acro S, două noi smartphone-uri stilate, durabile şi rezistente la apă

Sony a prezentat Xperia go şi Xperia acros S, două terminate stilate, subţiri şi durabile, făcute să reziste la provocările vieţii fără compromisuri la design şi funcţionalitate. Vezi ce configuraţie au şi când ajung pe piaţă!

marți, 29 mai 2012

HTC One X, la cele mai bune preţuri în toate magazinele COSMOTE şi Germanos

În conformitate cu obiectivul său de a face ca smartphone-urile de ultimă generaţie să fie accesibile tuturor românilor, COSMOTE România anunţă disponibilitatea HTC One X, cea mai nouă inovaţie a tehnologiei din această gamă, în toate magazinele sale. HTC One X este smartphone-ul perfect pentru toţi dependenţii de internet şi dispune de o cameră foto de 8 MP pentru realizarea de fotografii uimitoare.

luni, 28 mai 2012

Orange deschide un nou Care Center la Braşov

Orange inaugurează astăzi  al doilea Orange Care Center deschis în afara Bucureştiului, odată cu modernizarea şi redeschiderea Orange shop Braşov Mureşenilor. Acest centru este dedicat telefoanelor mobile şi oferă o gamă largă de servicii, de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft pe loc până la transfer de conţinut.

AllDro2 Speed HD, o nouă tabletă cu Android 4.0 şi ecran de 8 inch

Allview anunţă lansarea tabletei AllDro2 Speed HD, un nou model în gama de tablete Speed, recomandată clienţilor noi şi existenţi care îşi doresc o tabletă performantă cu ecran de 8 inch la un preţ avantajos. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.0 şi are un ecran multitouch HD proporţionat 4:3, un procesor Cortex A8 la 1,2 GHz, două camere foto, memorie flash de 8GB, memorie RAM de 1 GB DDR şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi 3G prin dongle.

vineri, 25 mai 2012

Samsung a deschis un magazin propriu în România şi a lansat oficial Galaxy Beam

Samsung a inaugurat în România primul magazin propriu şi a lansat smartphone-ul Galaxy Beam. Magazinul Samsung din capitală va găzdui o gamă largă de telefoane inteligente şi tablete, pentru toate categoriile de consumatori.

Facebook Camera, aplicaţie pentru iPhone şi iPad cu filtre Instagram

Facebook a anunţat o nouă aplicaţie, numită Facebook Camera pentru iOS. Aplicaţia este complet separată de cea principală Facebook şi se concentrează doar pe capturarea şi share-uirea pozelor pe reţeaua de socializare.

miercuri, 23 mai 2012

marți, 22 mai 2012

COSMOTE România reduce tarifele în roaming

COSMOTE România continuă să reducă tarifele în roaming în statele membre ale Uniunii Europene cu până la 65%, începând cu 1 iulie 2012.

Sistemul de Taxi Management aduce o creştere a eficienţei de 20%

Romtelecom Business Solutions lansează în premieră sistemul de Taxi Management, o soluţie de dispecerat taxi bazată pe tehnologia Android, ce ajută companiile de acest gen să crească eficienţa afacerilor lor cu până la 20%, prin automatizarea procesului de alocare a comenzilor către flotele de maşini. Această soluţie este folosită în prezent de câteva companii de taximetrie şi câteva mii de utilizatori în toată lumea.

HTC One XL este disponibil şi în România


În urmă cu puţin timp, HTC, unul dintre cei mai mari producători de telefoane mobile a lansat pe piaţă un nou smartphone. Este vorba de HTC One XL, unul dintre cele mai performante smartphone-uri lansate în ultima perioadă pe piaţă. Acesta este disponibil de acum şi în România. Vezi unde şi la ce preţ!

luni, 21 mai 2012

Orange First Step, program de practică pentru perioada de vară


Începând de astăzi, 21 mai, studenţii şi masteranzii se pot înscrie pe site-ul www.orange.ro/first-step pentru sesiunea de practică din vara aceasta a programului Orange First Step.

Android 4.0 ICS, disponibil acum pe toate tabletele Evolio


Compania Televoice anunţă lansarea comercială a tabletei Evotab2 cu sistem de operare Android 4.0 - Ice Cream Sandwich. Upgrade-ul la noul sistem de operare, Android 4.0, este disponibil începând de astăzi şi pentru tabletele Evolio Neura Wi-Fi şi Evolio Neura 3G.

vineri, 18 mai 2012

Digi Oriunde, serviciul RCS & RDS pentru convorbiri gratuite si nelimitate

RCS&RDS va lansa curând un serviciu care, prin intermediul unei aplicaţii gratuite, va permite oricărui utilizator convorbiri nelimitate prin Internet (VoIP), către orice destinaţie.

marți, 15 mai 2012

HTC Desire C, un Android 4 de buget, cu sunet Beats

HTC a dezvăluit oficial smartphone-ul Desire C (cunoscut şi ca Golf sau Wildfire C). Chiar dacă seamănă cu HTC Explorer, este un membru al familiei One şi vine cu Android 4 la pachet, în ciuda specificaţiilor modeste. Vezi cât va costa în România!

Un nou Orange Care Center la Cluj-Napoca

Orange inaugurează primul Orange Care Center deschis în afara Bucureştiului, odată cu modernizarea şi redeschiderea Orange shop Cluj 2. Acest centru este dedicat telefoanelor mobile şi oferă o gamă largă de servicii de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft pe loc până la transfer de conţinut.

luni, 14 mai 2012

Samsung Galaxy S III, în oferta Orange, Vodafone şi Cosmote

Cei interesaţi de noul smartphone Samsung Galaxy S III, ce funcţionează cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich (4.0) îl vor putea achiziţiona şi de la unul dintre cei trei mari operatori GSM din România: Orange, Vodafone şi Cosmote au promis că vor aduce curând noul Galaxy S III.

vineri, 11 mai 2012

Samsung Omnia M, un smartphone ieftin cu Windows Phone

Samsung a lansat vineri terminalul Omnia M (GT-I8350), un smartphone Windows Phone cu ecran de 4 inch Super AMOLED ce va fi disponibil curând în Europa.

joi, 10 mai 2012

"Prima Evadare" îţi aduce 50 euro reducere la achiziţia unui smartphone

Promoţional, participanţii la competiţia de ciclism off-road pot achiziţiona smartphone-uri de top, la preţuri speciale. Vodafone pregăteşte surprize pentru cel mai tânăr şi cel mai vârstnic participant la competiţie: un terminal Motorola Defy+.

miercuri, 9 mai 2012

Utilizatorii Orange PrePay îşi pot personaliza opţiunea online

Pentru prima oară posesorii de cartele PrePay au ocazia să îşi personalizeze oferta, prin aplicaţia disponibilă pe nelimiteaza-te.ro, Orange fiind singura companie de telefonie mobilă care oferă acest serviciu în România. Folosind configuratorul online ei îşi pot alege ce să includă în opţiunea lor, astfel încât să beneficieze de minute şi SMS-uri naţionale sau în reţea, precum şi de MB de internet, în funcţie de nevoile lor de comunicare.

marți, 8 mai 2012

Orange oferă acces gratuit la internet pe stadionul Arena Naţională

Orange România oferă acces gratuit la internet de mare viteză spectatorilor ce se află pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti, indiferent de reţeaua naţională de telefonie mobilă pe care o utilizează. Astfel, publicul care se va afla pe stadion, pentru un meci de fotbal sau pentru un alt eveniment, va avea acces la internet de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop, printr-o reţea Wi-Fi implementată de Orange România, având la bază soluţii tehnologice dezvoltate de Cisco.

luni, 7 mai 2012

Allview anunţă noi tablete AllDro Speed cu Android 4.0 ICS

Allview pregăteşte lansarea a două noi tablete PC care vor completa gama de produse AllDro Speed: AllDro Speed Satellite şi AllDro Speed 3G. Dispozitivele vor avea ecran de 7” capacitiv, sub un centimetru grosime şi vor fi echipate cu procesorul grafic performant: Mali 400MP.

vineri, 4 mai 2012

Samsung GALAXY S III, smartphone-ul creat pentru oameni şi inspirat din natură

Samsung a anunţat lansarea celei de-a treia generaţii de smartphone-uri premium GALAXY S: Galaxy S III. Creat pentru oameni şi inspirat din natură, GALAXY S III este un telefon care recunoaşte, înţelege, răspunde şi îţi permite să împărtăşeşti momentele importante pe loc, cu mare uşurinţă.

joi, 3 mai 2012

LG Optimus L7, disponibil spre vânzare în Europa

LG a anunţat oficial disponibilitatea terminalului de clasă mijlocie Optimus L7, lansat cu ceva timp în urmă la MWC 2012. Noul smartphone LG Optimus L7 este disponibil de astăzi în Europa şi anumite regiuni din Asia.

COSMOTE România lansează o nouă campanie de promovare a portofoliului de business

COSMOTE România prezintă o nouă campanie de promovare, dezvoltată de către Ogilvy&Mather România, care scoate în evidenţă  soluţiile integrate pe care compania le oferă clienţior săi business ce optează pentru a spori productivitatea angajaţilor lor prin adoptarea de soluţii de comunicare personalizate de înaltă calitate.