luni, 30 aprilie 2012

Sony Xperia S, disponibil în România prin Vodafone


Sony Xperia S disponibil de azi la Vodafone România la un preţ de pornire 149 de euro cu abonament. Vezi detalii şi ce alternative ai pentru a cumpăra cel mai stilat smartphone Sony cu Android de pe piaţă.

joi, 26 aprilie 2012

SMS la 7456 pentru abonamentul RATB valabil o zi


Începând de astăzi, clienţii Orange România, pot plăti abonamentul RATB valabil o zi şi prin SMS la numărul 7456, iar preţul este de 1,75  euro[*] pentru un SMS. Plata poate fi efectuată de pe orice telefon mobil.

Studiu: ce fac românii cu un smartphone

GfK România a realizat în luna aprilie 2012 un studiu despre atitudinea faţă de tehnologie şi comportamentul de utilizare ale deţinătorilor români de smartphone-uri. Utilizatorii de smartphone-uri descarcă 22 de aplicaţii şi folosesc zilnic 4. Vezi mai multe detalii în continuare.

marți, 24 aprilie 2012

Eco Scor - eticheta Vodafone care îţi arată cât de ecologic este telefonul tău

Vodafone România adaugă eticheta Eco Scor terminalelor din portofoliu, ce include o notă de la 1 la 5, în funcţie de eficienţa ecologică a fiecărui telefon. Impactul cel mai mare asupra mediului este punctat cu 1, în timp ce dispozitivele care primesc nota 5 influenţează cel mai puţin mediul înconjurător.

vineri, 20 aprilie 2012

Samsung Galaxy Note primeşte upgrade-ul la Android 4.0 ICS şi noi aplicaţii Premium

Samsung a anunţat lansarea pachetului de upgrade Premium Suite pentru utilizatorii de Galaxy Note, care include mai multe opţiuni multimedia şi o gamă largă de aplicaţii optimizate pentru S Pen, alături de upgrade-ul Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Acesta va fi disponibil pe piaţa locală după jumătatea lunii mai.

joi, 19 aprilie 2012

One X, cel mai performant smartphone de la HTC, disponibil în oferta Orange

Orange România aduce în magazinele sale noul smartphone HTC One X, începând cu 19 aprilie. HTC One X poate fi achiziţionat începând de la 239 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15.

marți, 17 aprilie 2012

Oficial: Samsung Galaxy S III se lansează pe 3 mai 2012

Samsung a început să trimită invitaţiile oficiale pentru un eveniment ce va avea loc pe 3 mai, la Londra, unde va dezvălui "următorul telefon Galaxy".

joi, 12 aprilie 2012

Cosmote lansează serviciul de plată online

Cosmote introduce serviciul de plată online, o modalitate mai simplă şi mai rapidă de a plăti factura lunară sau de a reîncărca o cartelă SIM preplătită. Serviciul de plată online poate fi accesat foarte uşor prin accesarea/crearea unui cont WebCare.

marți, 10 aprilie 2012

Toshiba anunţă trei noi tablete: Excite 7.7, 10.1 şi 13.3 inch

Toshiba a dezvăluit astăzi oficial trio-ul de tablete Excite, cu dimensiuni ale ecranului de 7,7 inch, 10,1 inch şi 13,3 inch. Tabletele au fost prezentate prima oară la CES, în ianuarie şi apoi la MWC în februarie.

Nokia 103, cel mai ieftin telefon din lume

Nokia a lansat telefonul 103, cel mai ieftin terminal al companiei din toate timpurile. Anunţat în Nigeria astăzi, Nokia 103 costă doar 16 euro (aproximativ 70 lei) şi a fost proiectat special pentru pieţele în dezvoltare.

În întâmpinarea Paştelui, COSMOTE România lansează "Family Time"

În spiritul reînnoirii de primăvară, Sărbătoarea Paştelui aduce noi oferte promoţionale de la COSMOTE România, special create pentru a le oferi mai multe avantaje clienţilor loiali. Noile oferte sunt disponibile pentru toţi utilizatorii COSMOTE, atât abonaţi, cât şi utilizatori de cartelă preplătită, începând cu 8 aprilie până pe 10 mai 2012.

luni, 9 aprilie 2012

RCS & RDS: ofertă smartphone

RCS&RDS a lansat, deocamdată în Oradea, prima campanie promoţională din istoria operatorului prin care oferă, la pachet, un smartphone la preţ subvenţionat împreună cu servicii de comunicaţii mobile.

Romtelecom ia măsuri împotriva spammerilor

Ca urmare a repetatelor sesizări primite de la clienţii săi în legătura cu probleme de trimitere sau primire a e-mailurilor, cauzate de anumiţi generatori de spam, Romtelecom a luat o serie de măsuri începând cu identificarea generatorilor de spam, iar în continuare, din data de 9 aprilie, va proceda la notificarea acestora în consecinţă. În situaţia în care clientul notificat nu va lua măsurile corespunzătoare de îndepărtare a sursei problemei detectate, portul 25 SMTP va fi blocat.

vineri, 6 aprilie 2012

Promoţie de Paşti la Vodafone: mai mult Internet pe mobil şi telefoane la preţuri speciale

Vodafone România lansează astăzi oferta promoţionala de Paşti pentru abonaţi, ce include un bonus de Internet pe mobil, trafic gratuit în 3 dintre cele mai folosite aplicaţii pe mobil din România, precum şi o serie de telefoane performante la preţuri speciale.

Utilizatorii Cartelei Vodafone au acum acces la aplicaţii şi conţinut online cu opţiunea Total

Cu extraopţiunile din portofoliul Total, cu trafic de Internet inclus, clienţii noi şi existenţi ai Cartelei Vodafone au acces la conţinut online şi aplicaţii pentru telefonul mobil, cum ar fi Shazam, prin intermediul căreia pot recunoaşte melodiile pe care le aud la radio, televizor sau în oraş.

joi, 5 aprilie 2012

Samsung lansează cardurile microSD UHS-1 cu viteză de 80 MB/s

Samsung a început să producă în serie carduri de memorie SD UHS-1 ce au viteze de până la 80 MB/s, potrivite pentru telefoanele şi tabletele ultra-performante din zilele noastre. Cardurile de 16 GB vor intra în producţie în această lună.

Samsung Apps oferă acum, în România, opţiunea de plată prin SMS

Samsung România anunţă lansarea opţiunii de plată prin SMS a aplicaţiilor achiziţionate din magazinul Samsung Apps. Disponibilă începând cu luna aprilie, atât pentru dispozitivele Bada, cât şi Android, opţiunea completează modalitatea de plată prin intermediul cardului bancar.

Orange sărbătoreşte 10 ani în România

Orange împlineşte astăzi 10 ani de la lansarea brandului pe piaţa din România. Sub deviza unui brand care oferă servicii simple, inovatoare şi accesibile, Orange s-a integrat natural în activitatea clienţilor şi a adus în premieră servicii şi produse inovatoare, menite să le facă viaţa mai uşoară.

miercuri, 4 aprilie 2012

Oferta Orange de telefoane şi tablete cu preţuri speciale pentru Paşti

Descoperă surprizele iepuraşului. Orange are oferte speciale pentru Paşti, doar în magazinul online, cu smartphone-uri noi la preţuri reducse şi accesorii exclusive cadou.

luni, 2 aprilie 2012

HTC One X şi One V, disponibile acum în România

HTC One X şi One V, două smartphone-uri de generaţie nouă cu Android 4.0 ICS şi HTC Sense 4 au ajuns şi în România prin evomag.ro ce oferă cele două terminale la precomandă. Modelele vor fi disponibile de pe 10 aprilie 2012.

HBO GO aduce filmele pe tableta, telefon mobil sau laptop

Printr-un parteneriat cu HBO România, Romtelecom introduce HBO GO pe platformele sale de televiziune (satelit şi IPTV), pentru toţi clienţii MAXPAK, începând din 2 aprilie, devenind astfel primul operator de comunicaţii din România care oferă acest serviciu la nivel naţional.

Aplicaţii "Recomandate de Vodafone" incluse în Google Play

De astăzi, utilizatorii serviciilor Vodafone România ce folosesc smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android achiziţionate de la Vodafone pot accesa, în primul ecran al Google Play, un canal dedicat aplicaţiilor susţinute şi verificate, intitulat „Recomandate de Vodafone”.

Orange lansează noi opţiuni de internet pentru abonaţii cu smartphone

Orange România a lansat 3 opţiuni noi pentru utilizatorii de internet pe mobil. Acestea sunt Net Go, Net Run şi Net Fly şi au fost create pentru a susţine nevoia de consum de date a abonaţilor, posesori de smartphone, care nu au încă o opţiune activă de internet pe mobil prin care să folosească la maxim browserul şi viteza telefonului.