joi, 29 martie 2012

Motorola Motoluxe, disponibil în oferta Cosmote România

Motorola şi Cosmote România prezintă Motoluxe, smartphone-ul ultra-elegant şi ultra-în vogă cu Android 2.3, alegerea perfectă pentru cei mereu in pas cu moda, atât pentru divertisment cât şi pentru afaceri. Vezi la ce preţ îl poţi achiziţiona!

Site-ul Vodafone este disponibil şi pe mobil, într-o variantă optimizată

De astăzi, Vodafone România lansează versiunea beta a noului site pentru mobil m.vodafone.ro, ce adaptează şi optimizează pentru utilizatorii de telefoane şi tablete conţinutul şi funcţionalităţile paginii de web vodafone.ro.

Google a lansat versiunea Android 4.0.4 pentru Nexus S, Galaxy Nexus şi tableta Xoom

Google a anunţat pe reţeaua sa socială favorită Google+ că a început să trimită OTA (over the air) versiunea Android 4.0.4 Ice Cream Sandwish pentru telefoanele Nexus S UMTS/GSM şi Galaxy Nexus HSPA+, precum şi pe tableta Xoom Wi-Fi.

miercuri, 28 martie 2012

Crazy Days: 20% reducere la laptopuri şi tablete Asus

Campania Crazy Days de la eMAG continuă cu 20% reducere la preţurile produselor Asus, laptopuri şi tablete.

HTC închide serviciile actuale de pe HTCSense.com

HTC a anunţat că până ce noile servicii şi opţiuni vor fi gata, facilităţile actuale, disponibile pe HTCSense.com vor fi oprite iar datele utilizatorilor vor fi şterse. Grăbeşte-te să ţi le salvezi pe propriul calculator. Vezi aici cum.

luni, 26 martie 2012

Orange Thank You răsplăteşte relaţiile de durată

Orange România adaugă noi beneficii programului de loializare pentru abonaţi, prin care aceştia sunt răsplătiţi pentru timpul petrecut în reţea. Astfel, clienţii primesc o combinaţie unică de avantaje în funcţie de vechime, de tipul şi de valoarea abonamentului. Avantajele de care pot beneficia sunt grupate în patru categorii: Hello (0-2 ani), Smile (2 - 4 ani), Enjoy (4 - 8 ani) şi Trust (peste 8 ani).

duminică, 25 martie 2012

Crazy Days! la eMAG

eMAG anunţă un nou val de reduceri de preţuri în cadrul unei campanii numite Crazy Days!, un fel de "Black Friday" prelungit. Pentru prima zi, luni, 26 martie, eMAG oferă un indiciu în care se află un procent de 20% reducere. Vezi în continuare la ce produse!

miercuri, 21 martie 2012

Vodafone România va oferi planuri tarifare pentru noul iPad 3

Vodafone România anunţă că, începând cu data de 23 martie 2012, va oferi planuri tarifare atractive pentru noul iPad, care vor permite clienţilor să se conecteze la reţeaua sa naţională de date mobile, cu viteze de până la 21,6 Mbps.

marți, 20 martie 2012

Motorola lansează în România noua tabletă XOOM 2


Continuand succesul modelului Motorola XOOM, Motorola surprinde din nou universul tabletelor, cu o tabletacare ofera experiente complexe pe piata romaneasca. Motorola XOOM 2 vine cu o eficienta crescuta, experiente bogate de divertisment si personalizabile si este un raspuns pentru consumatorii aflati in cautarea unui produs care sa poata tine pasul cu stilul lor de viata. Tableta este prevazuta cu caracteristici 3G si capacitati Wi-Fi si este disponibila in Romania din 19 martie.

vineri, 16 martie 2012

Noua tabletă iPad (3) este disponibilă şi în România

În urmă cu o săptămână, a fost lansat cel mai aşteptat produs al acestei primăveri, noua tableta Apple iPad (3). Dispozitivul este disponibil şi în România la un preţ de pornire de  2.634 lei.

joi, 15 martie 2012

Concurs: Câştigă bilete la campionatul UEFA EURO 2012

Cu mai puţin de 100 de zile până la deschiderea campionatului UEFA EURO 2012, Orange lansează prima competiţie pan-europeană prin care dă suporterilor şansa să îşi arate susţinerea echipei preferate şi să se pregătească mai bine ca niciodată pentru cel mai important campionat european de fotbal.

RCS & RDS ieftineşte tarifele pentru convorbiri naţionale şi oferă noi abonamente de telefonie

Începând cu luna martie 2012, RCS & RDS a redus şi a unificat tarifele pentru convorbiri iniţiate din reţeaua sa de telefonie fixă şi mobilă către alte destinaţii fixe şi mobile din România.

marți, 13 martie 2012

Sony Xperia Sola, un smartphone Android cu "floating touch" şi procesor dual core

Sony a anunţat astăzi Xperia Sola, cel mai nou smartphone din portofoliul său Xperia cu Android. Terminalul se remarcă printr-un ecran touch inovativ ce permite utilizatorului să navigheze pe web prin trecerea degetului pe deasupra ecranului, astfel încât să acţioneze ca un cursor, fără să-l atingă.

Oficial: Samsung Galaxy S II începe să fie updatat la Android 4.0 ICS

Samsung a anunţat oficial pe Facebook că noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwish (ICS) începe să fie trimis OTA tuturor posesorilor de Galaxy S II.

luni, 12 martie 2012

Orange îşi extinde acoperirea în judeţul Sibiu

Orange România anunţă extinderea acoperirii de voce şi date în 6 localităţi rurale din judeţul Sibiu: Lăzăreţ, Merghindeal, Păuca, Pelişor, Porumbacu de Jos şi Racoviţa.

LG Optimus Net, best deal la Orange

LG a anunţat din vara trecută noul smartphone Optimus Net, menit să înlocuiască un best seller: Optimus One. Noul LG Optimus Net are un ecran de 3,2 inch, procesor la 800 Mhz dar memorie dublă: 512 MB. Terminalul este best deal la Orange, având un preţ de pornire de 54,99 Euro.

vineri, 9 martie 2012

Biografia lui Steve Jobs, cadou

E de ajuns să vezi un copil în vârsta de doar patru ani „plimbându-şi“ degetele pe ecranul unei tablete pentru a-ţi da seama că lumea s-a schimbat pentru totdeauna. Gesturi dintre cele mai naturale au luat locul regulilor din manualele de utilizare şi intuiţia, procedurilor învăţate mecanic. Propriile noastre degete ţin acum locul perifericelor prin intermediul cărora, folosind convenţii artificiale, reuşeam până de curând să obţinem un rezultat pe monitor. Îşi mai aduce cineva aminte de modul în care se naviga pe internet pe primele telefoane care aveau doar un simplu browser?

joi, 8 martie 2012

Samsung GALAXY Pocket, cel mai ieftin smartphone cu Android

Samsung a anunţat noul smartphone GALAXY Pocket (GT S5300), cu Android 2.3 Gingerbread, procesor la 832 Mhz şi ecran de 2,8 inch, care va ajunge pe piaţa din România începând cu luna aprilie a acestui an.

Tableta Vodafone Smart Tab 10 este disponibilă în România

De astăzi, clienţii Vodafone, noi şi existenţi, îşi pot achiziţiona tableta Vodafone Smart Tab 10, din magazinele Vodafone precum şi online. Tableta porneşte de la preţul de 159 Euro, cu abonamentul Internet Nelimitat Profesional sau Internet Combo 8GB, pe doi ani.

miercuri, 7 martie 2012

Apple a lansat noul iPad 3 HD, de la 499 dolari!

În cadrul unui eveniment la San Francisco, Apple a lansat noua tabletă iPad. Aceasta are un ecran Retina Display tot de 9,7 inch, dar de rezoluţie ultra-înaltă: 2048 x 1536 px adică un total de 3,1 milioane de pixeli, procesor quad-core şi cameră foto 5 MP de la iPhone 4S. Vezi mai departe restul detaliilor tehnice!

marți, 6 martie 2012

Cu Samsung GALAXY Note câştigi 400 de lei

Samsung Electronics România le oferă posibilitatea tuturor celor care achiziţionează un smartphone Samsung GALAXY Note între 5 martie şi 15 aprilie 2012 să primească 400 de lei pe un card ING personalizat, precum şi 6 luni de TV live, direct de pe smartphone, prin intermediul aplicaţiei Seenow.

Samsung GALAXY Beam, smartphone cu proiector încorporat


Samsung a lansat la MWC 2012 modelul GALAXY Beam, un smartphone cu proiector care permite utilizatorilor să afişeze conţinutul multimedia oriunde s-ar afla, pe un ecran mare şi luminos.

Samsung GALAXY Beam oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărtăşi instant, cu familia sau prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fişier multimedia, prin afişarea conţinutului pe pereţi, tavan sau suprafeţe improvizate. În acest mod toată lumea se poate distra fără a fi nevoie să se strângă în jurul smartphone-ului sau în jurul unor ecrane de mărimea unor tablete. De asemenea, proiectorul cu o luminozitate de 15 lm asigură claritate chiar şi în aer liber, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să împărtăşească instant momentele memorabile.

luni, 5 martie 2012

Allview lanseaza AllDro Speed alb cu Android 4.0 ICS

Cu ocazia zilei de 8 martie, Allview lansează tableta PC AllDro Speed în versiune albă cu sistem de operare Android 4.0. Noua tabletă are un design atractiv, dedicat femeilor şi oferă funcţii şi performanţă îmbunătăţite datorită versiunii de sistem de operare, Ice Cream Sandwich.

joi, 1 martie 2012

Microsoft a lansat Windows 8 Consumer Preview

Microsoft anunţă disponibilitatea Windows 8 Consumer Preview - următorul pas important în dezvoltarea sistemului de operare Windows. Acest nou preview (produs beta) este disponibil pentru download începând de astăzi şi poate fi testat pe orice PC.