luni, 31 octombrie 2011

Orange lansează BlackBerry Curve 9360 în România

Orange lansează astăzi în premieră în România noul smartphone BlackBerry Curve 9360 prevăzut cu sistemul de operare BlackBerry 7. Noul model continuă succesul liniei BlackBerry Curve, oferind o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor şi o experienţă de socializare mobilă remarcabilă.

Allview lanseaza programul de fidelizare "TVA inapoi"

Allview lanseaza incepand cu data de 1 noiembrie 2011 programul de fidelizare “TVA inapoi” pentru oricare din utilizatorii produselor sale. Noul program de fidelizare face parte din gama de servicii Allview „Numai pentru tine” si ofera clientilor posibilitatea de a returna orice produs Allview pentru a fi inlocuit cu unul nou, la a carui achizitie vor primi TVA-ul inapoi, indiferent de valoarea acestuia.

vineri, 28 octombrie 2011

COSMOTE continuă povestea din "Fluturele" cu "Mama şi fiul"

COSMOTE România lansează astăzi o nouă campanie de comunicare adresată abonaţilor săi, care îşi propune să reitereze mesajul transmis prin platforma „Fluturele”. Noua campanie ne îndeamnă să-i ascultăm pe cei din jurul nostru şi ne arată cât este de importantă grija faţă de cei dragi. Aceasta sugerează că a acorda timpului necesar pentru a asculta este probabil cea mai bună cale pentru a dobândi o stare de spirit mai bună.

miercuri, 26 octombrie 2011

Nokia Lumia 800 și Nokia Lumia 710: primele telefoane cu Microsoft Windows Phone 7

La Nokia World, evenimentul anual al companiei pentru clienţi, parteneri şi dezvoltatori, Nokia a demonstrat progrese clare asupra strategiei sale prin dezvelirea unui portofoliu îndrăzneţ de telefoane inovatoare, servicii şi accesorii, inclusiv primele smartphone-uri bazate pe sistemul de operare de la Microsoft, Windows Phone în versiunea 7.5 (Mango), gama Nokia Lumia.

marți, 25 octombrie 2011

eMAG la Piata Unirii

Astazi se deschide un nou punct de livrare eMAG in Bucuresti, situat in magazinul Unirea Shopping Center. Clientii care vor sa ridice personal produsele comandate online sau telefonic pot alege acum si aceasta modalitate de livrare.

Citi Vodafone Plus, lansează cel mai avantajos card cobrand de pe piaţă

Vodafone România adaugă noi beneficii programului de loialitate destinat abonaţilor săi şi lansează, în parteneriat cu Citibank România, cel mai avantajos card cobrand de pe piaţă - Citi Vodafone Plus.

luni, 24 octombrie 2011

Apple iPhone 4S în România


Primele comenzi pentru noul telefon Apple au fost onorate. eMag s-a mişcat rapid, Altex promite un preţ imbatabil. Urmează Vodafone şi Orange.

Allview anunta un nou model de notebook - APC N570 Dual Core, de la 1199 lei


Allview anunta lansarea unui nou model de notebook in portofoliul sau - APC N570 Dual Core, care va putea fi achizitionat din magazinele partenere la pretul avantajos de 1199 lei.

vineri, 21 octombrie 2011

Romtelecom promite tehnologii superioare şi viteză de upload de până la 32 Mbps


Începând din această lună, Romtelecom le oferă clienţilor existenţi posibilitatea de a trece la o tehnologie superioară, de tip VDSL sau fibră optică (FTTB), gratuit şi fără resemnare de contract, acolo unde reţeaua permite această migrare, la acest moment, ca urmare a investiţiilor făcute de companie în ultimii ani.

RCS & RDS extinde reteaua Digi Wi-Fi si ofera tuturor acces gratuit la internet

Incepand cu 21 octombrie 2011, oricine doreste se poate conecta gratuit, timp de o ora pe zi, la reteaua de internet wireless Digi Wi-Fi, de la RCS & RDS. Compania a extins continuu reteaua de internet Wi-Fi si va ajunge la 1 noiembrie, la peste 600 hotspot-uri instalate in cele mai mari orase din Romania. Reteaua Digi Wi-Fi este prezenta in acest moment, in 75% din judetele Romaniei.

Vodafone aduce in Romania noul Galaxy Nexus cu Android 4.0

Vodafone va lansa, in urmatoarele saptamani, in premiera in Romania, noul Samsung Galaxy Nexus, primul telefon din lume ce functioneaza cu cea mai recenta versiune a platformei Android pentru telefoane, cunoscuta sub numele Ice Cream Sandwich (Android 4.0).